Grote Kruisstraat 43, 9712TR GRONINGEN

Woonopp.

52 m2

Omschrijving

Om de hoek van het Noorderplantsoen ligt deze gelijkvloerse en top afgewerkte benedenwoning. De woning heeft een ruime slaapkamer en een leuke tuin op het noordwesten. Het Noorderplantsoen ligt op 60 meter afstand. De afgelopen twee jaar is bijna het gehele appartement gemoderniseerd.

De hortusbuurt is een gewilde woonwijk aan de noordkant van het stadscentrum. In de wijk zijn talloze voorzieningen (op loopafstand) aanwezig zoals een supermarkt, verschillende eetgelegen en leuke speciaalzaken. Het Noorderplantsoen ligt op 60 meter afstand en op 5 minuten fietsafstand ligt het stadscentrum. Daarnaast ligt de wijk centraal ten opzichte van het UMCG en het Zernike.

Indeling
Begane grond: complexentree met intercom, woningentree, hal, toilet, woonkamer met open keuken (samen 30m²) voorzien van moderne keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer 12m², badkamer (2016) met inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. Vanuit de slaapkamer is de tuin bereikbaar van ca. 23m². Achter in de tuin staat een eigen stenen fietsenberging van 6m².

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming door een HR cv-ketel (bouwjaar 2016)
- Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van €81,35.
- Vanaf 2016 is de gehele afwerking, de keuken, Cv-ketel én de badkamer gemoderniseerd.
- Via een achterom is de eigen achtertuin en berging te bereiken.
- Aanvaarding: in overleg, kan snel.

Kortom een superleuke benedenwoning met tuin op steenworp afstand van het Noorderplantsoen.

Lees meer...
Streetview