Gregoriusstraat 23, 9746CD GRONINGEN

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

314 m2

Omschrijving

Op een prachtige woonlocatie met vrij vooruitzicht ligt deze zeer royale halfvrijstaande woning. De woning is modern ingericht, netjes afgewerkt en heeft veel leefruimte op de begane grond. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en een studeerkamer op de begane grond.

De jonge en kindvriendelijke woonwijk Gravenburg is een populaire woonwijk aan de Noordwestzijde van de stad Groningen. In de omgeving zijn diverse scholen aanwezig en de wijk heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen. De nabijgelegen supermarkt en winkels in het Reitdiep zijn ook goed op de fiets bereikbaar. Extra voordeel van dit deel van de Gregoriusstraat is het vrije uitzicht over de landerijen.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken (samen ca. 48m) met schuifpui naar de zonnige tuin op het zuiden, bijkeuken met witgoedaansluitingen, achterhal, studeerkamer 6m, kleine garage met opslagruimte en ruimte voor een motor of fietsen.

Voor de woning ligt een ruime oprit met plaats voor meerdere auto's. De achtertuin is fraai aangelegd en is gelegen op het zuiden. In de tuin is een houten tuinschuur aanwezig en er is een afgesloten achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers van 18m, 14m en 10m, ruime badkamer met ligbad, douche, en twee wastafels. Er is eveneens een separaat toilet op de verdieping aanwezig.

Tweede verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer 19m met oplopend plafond tot 4.25 meter hoog. Naast de slaapkamer is een ruime inloopkast aanwezig over de volledige diepte van de verdieping.

Bijzonderheden:
- De woning heeft een praktische indeling met royale vertrekken.
- De buitenzijde is in het voorjaar van 2016 door een professionele schilder opgeschilderd.
- De binnenzijde van de woning is recent grotendeels gestuct/gewit.
- De woning wordt verwarmd door een HR cv-ketel.
- De nette keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast.
- Goed geoleerd woonhuis met dak-, muur- en vloerisolatie en volledig voorzien van dubbel glas. Het woonhuis heeft een energielabel B.

Lees meer...
Streetview