Gorechtkade 139-c, 9713BN GRONINGEN

Vraagprijs

€ 209.000 kosten koper

Woonopp.

79 m2

Omschrijving

Licht en zonnig appartement op de derde en tevens hoogste verdieping met fraai uitzicht naar het centrum van de stad Groningen. Het voormalige 4-kamerappartement heeft een ruime woonkamer en 2 goede slaapkamers. Het lichte appartement beschikt over 2 balkons aan de voor- en achterzijde zodat er altijd een goede plek is om buiten te zitten.

De Gorechtkade ligt aan het begin van de Oosterparkwijk. Deze ruim opgezette straat met prachtige vijverpartij in een parkachtige omgeving, is een populaire omgeving voor jong en oud. Op het einde van de straat ligt het Wielewaalplein met diverse voorzieningen zoals de Lidl en de Action. Op loopafstand bevindt zich tevens het UMCG en de binnenstad ligt op slechts enkele fietsminuten.

Indeling
Begane grond complex: entree met intercom en trappenhuis.

Derde verdieping: entree, hal, gang, sfeervolle, lichte woon- en eetkamer (samen ca. 28 m²), balkon aan de voorzijde op het zuidwesten 4 m², toilet met fonteintje, c.v.-ruimte, afgesloten keuken met een eenvoudig keukenblok voorzien van bovenkasten 8 m², toegang tot balkon aan de achterzijde 7 m² en de badkamer met douche, vaste wastafel en wasmachineaansluiting. De 2 slaapkamers (11 m²) en (10 m²) zijn beiden voorzien van een inbouwkast en een vaste wastafel.

Achter het complex ligt een eigen stenen fietsenberging (6m²) die toegankelijk is vanaf een afgesloten achterom.

Dit appartement behoort tot een actieve en goed georganiseerde Vereniging van Eigenaars (VvE) met 60 appartementen. Het gebouw dateert uit de jaren 50, toentertijd gebouwd door het pensioenfonds van de KLM.
De Vereniging beschikt over een gezond meerjarig onderhoudsplan (MJOP) en reservefonds.

Bijzonderheden:
- Gelegen op een schitterende locatie met uitzicht op de Gorechtvijver.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, verwarming door eigen cv-ketel (bouwjaar 2007)
- Het appartement is voorzien van een energielabel D. Na het definitief maken is er aan de achterzijde dubbelglas gerealiseerd.
- In het gehele appartement zijn diverse inbouwkasten aanwezig.
- Maandelijkse VvE bijdrage is € 123,14.
- Laminaatvloer en vloerbedekking blijven bij het appartement achter.
- Het appartement is voorzien van een elektrisch zonnescherm aan de voorzijde.
- Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het noordoosten en het balkon aan de voorzijde op het zuidwesten.

Lees meer...
Streetview