Gorechtkade 117-b, 9713BL GRONINGEN

Woonopp.

82 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de Gorechtvijver ligt dit praktisch ingedeelde appartement op de 3e en tevens bovenste woonlaag. Dit voormalige 4-kamerappartement heeft een ruime woonkamer en 2 goede slaapkamers. Dit lichte appartement heeft 2 balkons aan zowel de voor- als de achterzijde zodat er altijd een goede plek is om buiten te zitten. Het appartement is eenvoudig afgewerkt maar is wel voorzien van een nette keuken.

De Gorechtkade ligt in de centraal gelegen Oosterparkwijk. Deze ruim opgezette straat met prachtige vijverpartij is een populaire omgeving voor jong en oud. Op het einde van de straat is een wijkwinkelcentrum aanwezig met alle dagelijkse voorzieningen. Op loopafstand bevindt zich het UMCG en de binnenstad ligt op slechts enkele fietsminuten.

Indeling
Begane grond: complex entree met intercom en trappenhuis.

2e verdieping: woningentree, hal, toilet, lichte woonkamer met zijkamer van samen 31m² met inbouwkasten en prachtig uitzicht over het groen, balkon aan de voorzijde 4m², keuken met nette keukenopstelling voorzien van een inbouwkast met wasmachineaansluiting, badkamer met wastafel en douche, balkon achterzijde 6m², slaapkamer met inbouwkast 11m², slaapkamer 10m² met inbouwkast en vaste wastafel.

Achter het complex ligt een eigen fietsenberging (6m²) die toegankelijk is via een afgesloten achterom.

Bijzonderheden:
- Gelegen op een prachtige locatie met uitzicht op de vijver en op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- In 2017 zijn aan de achterzijde nieuwe kunststoffen kozijnen geplaatst.
- Verwarming door middel van eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2006)
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vriezer, koelkast, vaatwasser, oven, gaskookplaat en afzuigkap.
- Het balkon op de achterzijde is gelegen op het noordoosten en het balkon op de voorzijde is gelegen op het zuidwesten.
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €125,53.

Lees meer...
Streetview