Gorechtkade 115-b, 9713BL GRONINGEN

Woonopp.

79 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de Gorechtvijver ligt dit praktisch ingedeelde appartement op de 3e en tevens bovenste woonlaag. Dit voormalige 4-kamerappartement heeft een ruime woonkamer en 2 goede slaapkamers. Dit lichte appartement heeft 2 balkons aan de voor- en achterzijde zodat er altijd een goede plek is om buiten te zitten. Het appartement is eenvoudig afgewerkt maar is in 2016 wel voorzien van een nieuwe keuken.

De Gorechtkade ligt in de centraal gelegen Oosterparkwijk. Deze ruim opgezette straat met prachtige vijverpartij is een populaire omgeving voor jong en oud. Op het einde van de straat is een wijkwinkelcentrum aanwezig met alle dagelijkse voorzieningen. Op loopafstand bevindt zich het UMCG en de binnenstad ligt op slechts enkele fietsminuten.

Indeling
Begane grond: complex entree met intercom en trappenhuis.

2e verdieping: woningentree, hal, toilet, lichte woonkamer met zijkamer van samen 28m² met meerdere inbouwkasten en prachtig uitzicht over het groen, balkon aan de voorzijde 4m², keuken met nette keukenopstelling uit 2016 tevens voorzien van een inbouwkast en toegang tot de badkamer en het balkon aan de achterzijde, badkamer met wastafel, douchehoek en wasmachine-aansluiting, balkon achterzijde 7m², slaapkamer met inbouwkast 11m², slaapkamer 10m² met inbouwkast en vaste wastafel.

Achter het complex ligt een eigen fietsenberging (6m²) die toegankelijk is vanaf een afgesloten achterom.

Bijzonderheden:
- Gelegen op een schitterende locatie met uitzicht over de vijver.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, verwarming door eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2004)
- Het appartement is voorzien van een energielabel C.
- In het gehele appartement zijn diverse inbouwkasten aanwezig.
- In 2017 zijn er aan de achterzijde nieuwe kunststof kozijnen geplaatst voorzien van horren.
- De keuken (2016) is voorzien van de volgende apparatuur: oven, gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser.
- Het balkon op de achterzijde is gelegen op het noordoosten en het balkon op de voorzijde is gelegen op het zuidwesten.
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €123,14.

Lees meer...
Streetview