Geert Teislaan 1, 9951NL WINSUM

Woonopp.

125 m2

Perceelopp.

372 m2

Omschrijving

Royale, aan het water gelegen half-vrijstaande woning met garage/berging en zonnige tuin die beschikt over een aanlegsteiger. De woning beschikt over vloer- en wand verwarming en is gebouwd in de jaren '30 stijl en is gelegen in een ruim opgezette woonwijk genaamd De Brake II. Winsum ligt op ca. 15 km afstand van de stad Groningen en heeft vele winkelvoorzieningen, scholen, sportactiviteiten, een zwembad en uitstekend openbaar vervoer, waaronder een treinverbinding.

Indeling:
speels ingedeelde hal van waaruit het toilet, de eerste verdieping en de woonkamer toegankelijk zijn. Lichte woonkamer met aangrenzend een moderne open keuken van ca. 13 m met diverse inbouwapparatuur. De woonkamer van ca. 27m beschikt over een grote schuifpui met toegang tot de achtertuin. Aangrenzend aan de woonkamer is de bijkeuken van ca. 8mgelegen, welke tevens toegang biedt tot de geoleerde garage ca. 17m.

1e verdieping:
overloop, drie ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 16m, 11m, 12m. Betegelde badkamer met vaste wastafel, douche en toilet met bidet.

2e verdieping:
toegankelijk via vaste trap, alwaar een zolderruimte met een oppervlakte van ca. 15m.

Bijzonderheden:
- Begane grondvloer geheel voorzien van plavuizen met vloerverwarming.
- Gelegen aan vis-, vaar-, schaats- en zwemwater.
- Vaarverbinding met het Winsumerdiep.
- Woning voldoet aan eisen politie-keurmerk.
- Woning is voorzien van warmte terugwin-unit.
- Woning beschikt over hoge isolatiewaarde.

Perceeloppervlakte 372m
Woonoppervlakte 125m
Inhoud 515m

Aanvaarding: in overleg, kan snel.

Lees meer...
Streetview