Gabrielstraat 15, 9744KB GRONINGEN

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

109 m2

Omschrijving

Goed onderhouden eengezinswoning in een groene, kindvriendelijke woonwijk in Hoogkerk-Zuid. Deze compleet gerenoveerde woning ligt aan een rustige straat nabij diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportvoorzieningen.

De wijk Hoogkerk ligt aan de westkant van de stad Groningen op 15 minuten fietsafstand van het centrum met een uitstekende busverbinding en op korte afstand gelegen van de A7 en de A28. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen, scholen, kinderopvang, diverse verenigingen, een mooi recreatiegebied en een openlucht zwembad.

Indeling: entree met ruime hal, meterkast met nieuwe groepenkast met 8 groepen, toilet (2009), berging (6m) met bergzolder (5m) woonkamer met open keuken (2009) samen groot ca. 35m met mooie houten vloer en toegang tot de fraai aangelegde tuin op het westen.

1ste verdieping: overloop, slaapkamer ca. 10m, slaapkamer 9m, slaapkamer 13m, moderne badkamer (2009) met ruime douchehoek, vaste wastafel, 2e toilet en vaste wastafel.

2de verdieping: met vlizotrap te bereiken ruime zolderverdieping met goede stahoogte.

Bijzonderheden:
- Degelijk gebouwde woning.
- Grotendeels voorzien van dubbel glas.
- Verwarming middels HR cv-ketel uit 2000.
- Moderne keuken (2009) voorzien van houten werkblad, combi-stoomoven, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat en afzuigkap, alle apparatuur is van AEG.
- In 2010 is de tuin fraai aangelegd met meerdere terrassen.
- In 2009 is de buitengevel opnieuw gevoegd.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van een mooie eiken plankenvloer.
- De woning is in 2010 buitenom geschilderd.

Lees meer...
Streetview