Framaheerd 67, 9737NJ GRONINGEN

Woonopp.

105 m2

Perceelopp.

158 m2

Omschrijving

Leuke tussenwoning in het groene Beijum! Het betreft een instapklare woning, die netjes is afgewerkt. Er zijn 2 grote slaapkamers aanwezig op de eerste verdieping en op de tweede verdieping is een ruime open, multifunctionele zolder. Het woonhuis is gelegen in een groene, rustige en kindvriendelijke buurt. Voor de auto is ruimte op het eigen erf.

De Framaheerd is gelegen in Beijum. Allerhande voorzieningen zijn in Beijum te vinden, zoals supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. Voor de kinderen is er achter de woning een speeltuintje te vinden. Verder is de woning goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Het Groningse centrum is binnen 15 fietsminuten bereikbaar en recreatiegebied Kardinge is op ruim 5 loopminuten gelegen.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, woonkamer met open keuken (samen 32m²), bijkeuken.
Eerste verdieping: overloop, trapopgang, 2 slaapkamers van 15m² en 12m², badkamer voorzien van een ligbad met douche, vaste wastafel en toilet.
Tweede verdieping: ruime open zolder (21m²) welke momenteel gebruikt wordt als kantoorruimte. Tevens is hier de witgoedaansluiting aanwezig. Indien gewenst kan hier eenvoudig een af te sluiten slaapkamer gerealiseerd worden.

Via de bijkeuken is de tuin toegankelijk, welke gelegen is op het noordwesten. Het betreft een diepe achtertuin van bijna 14 meter, welke aan de achterzijde grenst aan een groenstrook met speeltuintje. In de tuin is een schuur aanwezig van 7,5m² met een overkapping. In de voortuin is genoeg ruimte voor een personenauto.

Bijzonderheden
- De woonkamer is voorzien van een houten vloer.
- De keuken is voorzien van een oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, 5 pits gaskookplaat en een afzuigkap.
- Voorzien van energielabel B.
- Er zijn 10 zonnepanelen aanwezig (2016).
- De woning is voorzien van spouwmuurisolatie en er is bodemisolatie toegepast.
- De woning is voorzien van HR++ beglazing.
- De woning wordt verwarmd middels een Remeha cv-ketel (bouwjaar 2010).
- Recent is het schilderwerk aan de buiten- en binnenzijde gedaan.

Lees meer...
Streetview