Foelkiusstraat 13, 9781BB BEDUM

Woonopp.

87 m2

Perceelopp.

284 m2

Omschrijving

Aan een leuk en rustig hofje ligt deze uitgebouwde en vrijstaande woning. Het woonhuis is goed onderhouden en geschakeld via de aangebouwde garage. Naast een zeer ruime woonkamer met open keuken zijn er drie slaapkamers aanwezig.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging in Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig. De woning ligt in een rustige straat op steenworp afstand van het uitgebreide winkelcentrum met onder andere een grote Jumbo supermarkt, Action en Kruidvat hierin aanwezig.

Indeling woonhuis
Begane grond: entree, modern hangtoilet met fonteintje, lichte en ruime woonkamer met open keuken (samen 48m²) met openslaande deuren naar de tuin, sfeervolle houtkachel en diepe kelderkast onder de trap, inpandige garage annex bijkeuken 16m².

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 10m² met ingebouwde kast, slaapkamer 7m² met ingebouwde kast, slaapkamer 5m², moderne badkamer voorzien van douchehoek met regendouche en net wastafelmeubel.
Via een vlizotrap op de overloop is de bergzolder toegankelijk.

Aan de achterzijde van de woning is een praktische houten tuinschuur aanwezig. De achtertuin is ca. 70m² en daarnaast is er in de diepe voortuin ook een goede mogelijkheid om lekker te kunnen zitten of spelen.

Bijzonderheden:
- Het woonhuis is goed onderhouden en netjes bewoond.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-oven, vaatwasser, koelkast, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en voldoende kastruimte.
- Het geheel is voorzien van dubbele beglazing en op de begane grond is er HR++ glas aanwezig.
- Er is een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2015) aanwezig en op het dak liggen 10 zonnepanelen.
- De begane grondvloer, de gevels én de zoldervloer zijn nageïsoleerd, de woning is voorzien van een energielabel C.
- Het platte dak op de aanbouw is geheel vernieuwd in 2019.
- De elektra is reeds vernieuwd en uitgebreid, de woning is voorzien van 6 groepen met automatische schakelaars.
- De kozijnen aan de buitenzijde zijn recent geschilderd en de rabatdelen zijn reeds vernieuwd voor kunststoffen delen.

Kortom bent u op zoek naar een instapklare vrijstaande woning met garage? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview