Emmastraat 31--4, 9722EW GRONINGEN

Woonopp.

137 m2

Omschrijving

Ruime en lichte bovenwoning met woonkamer-en-suite, dakterras, 3 slaapkamers, stenen buitenberging, welke gunstig is gelegen in het zuiden van Groningen.

Het ruime dakterras en veel authentieke stijl elementen maken het huis tot een bijzonder object. Het complex van 5 appartementen is in 1937 gebouwd door de Groninger architect Th van Elmpt (1866- 1953).

Het appartement is gelegen op loopafstand van winkelcentrum Helpman met een grote supermarkt en diverse winkels. Daarnaast zijn alle openbare voorzieningen in de nabijheid van de woning te vinden.

INDELING: Inpandige trapopgang naar de eerste verdieping.
EERSTE VERDIEPING: hal, trap, ruime overloop, keuken met nieuw keukenblok uit 2011 voorzien van ruim gaskooktoestel met oven en vaatwasser. Kamer boven de hal circa 4 m², woonkamer-en-suite respectievelijk 11 m² en 16 m² met prachtige glas-in-lood ramen. Ruime werkruimte, toilet, vaste trap naar de tweede verdieping.
TWEEDE VERDIEPING: overloop met toegang tot het dakterras 7,4 m², badkamer uit 2015 met inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en witgoedruimte, slaapkamer 16 m², slaapkamer 16 m², vaste trap naar derde verdieping.
DERDE VERDIEPING: overloop met bergruimte, werkkamer 13 m², zolder 4 m². Verwarming en warm water via een huurkoop CV-toestel (2015).

Bijzonderheden:
- Stenen buitenberging (2m x 2.9m) toegankelijk via een brandgang.
- Gunstige ligging qua bezonning.
- Voorzien van veel leuke authentieke elementen zoals glas-in-lood ramen en paneeldeuren.
- Diverse vaste kasten.
- De indeling op de derde verdieping is gemakkelijk aanpasbaar (hout).
- Vrij parkeren in de buurt.
- De woning is wel monumentaal, maar is geen rijksmonument en is ook niet gelegen in een beschermd stadsgezicht.
- Woonoppervlakte 137 m².

Lees meer...
Streetview