Eerste Spoorstraat 29, 9718PA GRONINGEN

Vraagprijs

€ 235.000 kosten koper

Woonopp.

56 m2

Perceelopp.

85 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie op de hoek van de Eerste en Tweede Spoorstraat ligt deze schipperswoning. Doordat de woning aan drie zijden grote raampartijen heeft is er een heerlijke lichte woonruimte ontstaan met een plafondhoogte van 3 meter. De woning behoeft enige modernisatie maar dit woonhuis op deze plek verdient dat zonder meer.

De Eerste Spoorstraat is een rustige en groene straat in de kop van de woonwijk Kostverloren. De ligging in de nabijheid van het stadscentrum en op korte afstand van de uitvalswegen is ideaal te noemen. Dit buurtje is heerlijk rustig en alle dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, lichte en ruime woonkamer met hoog plafond van 36m² en open trap naar de verdieping, achterhal met inbouwkast, toilet met bergruimte, keuken met eenvoudige keukenopstelling en toegang tot het plaatsje.

Het plaatsje ligt op het noorden en door de ligging en omliggende bebouwing is er een groot deel van de dag zon. Door de hoekligging van het pand is er een praktische achterom aanwezig. In het verleden is ook de achtergelegen brandgang erbij gekocht waardoor er iets meer eigen grond aanwezig is.

Eerste verdieping: ruime overloop van 15m² met een hoogte van ca. 1.9 meter met een doucheruimte hierin aanwezig, slaapkamer ca. 9m² met wastafel en bidet, 2e kamer van kleiner formaat met witgoedaansluiting. De 2e kamer is goed geschikt als logeer- of studeerkamer. Op de verdieping is in de verschillende ruimten bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden:
- Vanwege de uniforme meetregels worden de overloop en de kleine slaapkamer (samen 19m²) niet geteld als woonruimte maar als overig inpandige ruimte.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming door gaskachels en warm water via een geiser.
- De woonkamer en de slaapkamer zijn voorzien van airconditioning.
- De meterkast is al eens uitgebreid naar 6 groepen.
- Recent is de woning voorzien van nieuwe dakpannen.
- Een leuke toevoeging uit de jaren '70 is het ligbad wat is verzonken in de begane grondvloer.

Kortom een leuke woning op een topplek die enige modernisatie nodig heeft.

Lees meer...
Streetview