Eendrachtskade Noordzijde 1013, 9718AB GRONINGEN

Woonopp.

60 m2

Perceelopp.

999.999 m2

Omschrijving


Geheel casco gerenoveerde woonark op een prettige lokatie ten opzichte van het gezellige centrum van Groningen, nabij de Westerhaven en het hoofdstation, met een zeer goede ontsluiting richting de A7 en A28.

De woonark heeft een vaste en overdraagbare ligplaatsvergunning aan de rustige kant van de Eendrachtskade en is aangesloten op alle voorzieningen t.w. gas-, water-, elektriciteits- en rioolaansluiting.

De ark heeft een betonnen casco met een houtskeletopbouw ca. 15.0x5.1 (buitenwerks). In 2004 is de ark ingrijpend gerenoveerd o.a. na hogedruk reiniging van de betonnen buitenwand herstel met kunststof afdeklaag waarover een nieuwe hardhouten omloop ca. 30 cm breed, vernieuwing van de buitenwand met Red/Ceder, nieuwe dakbedekking met isolatie, nieuwe isolerende beglazing, nieuwe randafwerking bij de kozijnaansluitingen en boeidelen.

Indeling: entree, hal 1.70x1.95, woonkeuken ca. 4.00x3.15 met een recht aanrechtblok en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en koel-vriescombinatie, lichte en zonnige woonkamer ca. 4.60x4.00, aan linkerzijde gelegen slaapkamer ca. 4.00x2.15, vanuit de hal bereikbaar en aan rechterzijde gelegen slaapkamer ca. 4.00x2.15, badkamer ca. 1.80x2.00 en voorzien van toilet, vaste wastafel, douche met diverse zijjets en wasmachineaansluiting. Onderin de betonnen bak is veel bergruimte beschikbaar en bereikbaar vanuit de hal.

Bijzonderheden:
- Verwarming middels gaskachels en warm water middels een badgeiser.
- Vaste rioolaansluiting, ziggo TV/internetaansluiting, gas-, water- en elektriciteitsaansluiting.
- Lengte ca. 15.0, breedte ca. 5.1, diepgang ca. 0.8, hoogte ( boven de waterlijn) ca. 3.2, waterverplaatsing ca. 40 m.
- Vaste overdraagbare ligplaatsvergunning.
- Gehele casco renovatie in 2004 uitgevoerd door een erkende Arkenbouwer.
- Lakwerk/verfwerk buitenzijde 2010.
- Dak-, muur-, vloer- en glasisolatie.
- Bij woonarken betaalt u geen overdrachtsbelasting.
- Ideale woonark voor starter en/of samenwonend stel, alsmede voor bewoning door twee studenten, welke het gemak van de binnenstad willen combineren met de woonbelevenis van wonen op het water.

Aanvaarding in overleg.

Lees meer...
Streetview