Eckhartstraat 29, 9746BN GRONINGEN

Vraagprijs

€ 419.000 kosten koper

Woonopp.

153 m2

Perceelopp.

372 m2

Omschrijving

Ruime twee-onder-een-kapwoning met uitbouw en werkkamer beneden. De woning ligt op een ruime hoekkavel, waarbij de onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden ligt. Door de ligging is de woning aan de westzijde geheel vrij. De woning heeft diverse extra's zoals een uitbouw beneden. Verder is er een kantoor en bijkeukenruimte ingericht op de begane grond met deur naar buiten. Deze is ook erg geschikt als ruimte voor werken aan huis. In de tuin staat een vrijstaande houten berging met een open zitgedeelte.

Gravenburg is een woonwijk gelegen aan de westzijde van de stad Groningen. De wijk bestaat uit drie delen, waarbij de Eckhartstraat in het middelste gedeelte ligt. In de wijk zijn twee scholen aanwezig en in totaal wonen er ruim 2300 inwoners. De Grote Markt is op 20 minuten fietsafstand en er is een goede verbinding met doorgaande wegen. In Hoogkerk, Vinkhuizen en Reitdiep is een divers winkelaanbod aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, woonkamer met open keuken met inbouw apparatuur en schuifpui naar de zonnige tuin, uitbouw waarin thans de eettafel staat (woonkamer, keuken en uitbouw tezamen 56,5m²), bijkeuken met eenvoudig keukenblok, kantoor (10m²), trapopgang.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 10m², 11,5m² en 13m², badkamer met dubbele wastafel, toilet en ruime inloopdouche, trapopgang.
Tweede verdieping: ruime overloop, zolderruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger , slaapkamer van 17m² met dakkapel.

In de tuin zijn een aangebouwde overkapping en een houten schuur van 9m² aanwezig. Daarnaast beschikt de woning over een ruime oprit, waar twee auto's kunnen worden geparkeerd.

Bijzonderheden
- De woning is gebouwd in 2000 en uitgebouwd in 2004, waardoor deze zeer ruim is.
- Royale zolder door dakkapel.
- De CV-ketel is vervangen in 2015.
- De woning beschikt over 14 zonnepanelen (bouwjaar 2020).
- Er is een speelplaatsje in de directe omgeving aanwezig.
- Energielabel A.
- Er is airco aanwezig in de woonkamer en in 3 van de 4 slaapkamers.
- Door de uitbouw beneden is een heerlijke plek voor de eettafel ontstaan.
- Onderhoudsvriendelijke tuin.

Lees meer...
Streetview