Drift 23, 9801JN ZUIDHORN

Woonopp.

72 m2

Perceelopp.

181 m2

Omschrijving

Starters opgelet! Deze hoekwoning is gelegen in een rustige straat met veel groen in Zuidhorn. De woning beschikt over een leuke woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers. Er is een diepe tuin bij de woning aanwezig met veel privacy en groen. Tevens is er een garage met eigen oprit achter op de diepe kavel gelegen, waar genoeg ruimte is voor bijvoorbeeld een auto of een andere hobby. Het woonhuis dient gemoderniseerd en gerenoveerd te worden.

Zuidhorn is van alle gemakken voorzien. In het dorp zelf zijn allerhande voorzieningen aanwezig, zoals supermarkten, drogisterijen en scholen. De stad Groningen is daarnaast snel te bereiken, daar uitvalswegen goed te bereiken zijn en er voldoende openbaar vervoersgelegenheden in de omgeving zijn. De woning zelf ligt in een rustige straat, nabij het Johan Smitpark, waar van de natuur genoten kan worden.

Indeling
Begane grond: meterkast, entree, hal, toilet, trapopgang, woonkamer met open keuken (samen 30m²). In de zijgevel is een raam toegevoegd wat een plezierig lichtinval geeft.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 12m², 9m² en 5m², eenvoudige badkamer voorzien van ligbad en vaste wastafel.

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een oppervlakte van circa 70m². Het betreft een diepe achtertuin, waardoor op elke moment volop van de zon genoten kan worden. Daarnaast beschikt de woning over een garage met elektra en roldeur, waar ruimte is voor een auto. Ook is er een overkapping tegen de garage aangebouwd.

Bijzonderheden
- Het betreft een hoekwoning, gelegen in een groene omgeving.
- Voorzien van een garage met oprit.
- De rabatdelen en een groot deel van de kozijnen zijn in slechte staat en dienen vervangen te worden.
- De woning dient gemoderniseerd en gerenoveerd te worden.

Lees meer...
Streetview