Dok 3 (Eemskwartier) type A-ong, 9723 GRONINGEN

Woonopp.

43 m2

Omschrijving

Vlakbij het stadscentrum van Groningen begint de woonwijk Eemskwartier echt vorm te krijgen. Na de verkoopsuccessen van Dok 1 en Dok 2 gaan midden september de laatste appartementen in de verkoop. Dok 3 bestaat uit 38 appartementen, 7 types, verdeeld over de begane grond en de bovenliggende 4 woonlagen. De appartementen varien in grootte van circa 40 m2 tot 80 m2. Tevens zijn er 15 overdekte parkeerplaatsen beschikbaar. Deze zijn los te koop. Het gezamenlijke dakterras biedt een prachtig uitzicht over de stad, maar leent zich ook prima voor een gezellige borrel met vrienden.

Tussen de appartementen en de Sontweg komt een dubbele rij bomen en ligt een rustige ventweg die alleen gebruikt mag worden voor bestemmingsverkeer. Op de hoek komt de zeer ruime entree die twee keer zo hoog is als normaal, waardoor een royale toegang ontstaat. De begane grond biedt ruimte aan overdekte parkeerplaatsen. Daarnaast vindt u er individuele bergingen voor de grotere woningen en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Appartement type A (oppervlakte 42m)
Indeling: entree, hal met garderoberuimte, slaapkamer, woonkamer met open keuken, badkamer met douche, toilet en vaste wastafel, bergruimte met wasmachineaansluiting en cv-opstelplaats.

Bijzonderheden:
- De appartementen zijn voorzien van eigentijds hoogwaardig sanitair. Er is een aparte brochure aanwezig met meer informatie over het sanitair.
- Standaard worden de appartementen zonder keuken opgeleverd. U heeft de mogelijkheid om via de projectleverancier zelf een keuken uit te kiezen en deze voor oplevering te laten plaatsen.
- De beoogde start bouw van de appartementen staat gepland voor begin 2016.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de projectwebsite www.eemskwartier.nl of kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 050-5717818 of per e-mail info@tebbenstorringa.nl. Graag maken wij met u een afspraak om verder door te praten over deze prachtige appartementen.

VERKOOPINFORMATIE
Vanaf maandag 14 september is alle verkoopdocumentatie op het makelaarskantoor aanwezig (Nieuwe Ebbingestraat 108 Groningen, naast het Noorderplantsoen). De inschrijfperiode loopt tot en met maandag 21 september 9 uur.

Lees meer...
Streetview