Dierenriemstraat 203, 9742AG GRONINGEN

Vraagprijs

€ 175.000 kosten koper

Woonopp.

72 m2

Omschrijving

Licht appartement op de eerste woonlaag met 3 slaapkamers, een balkon aan de voor- en de achterzijde van het appartement en een ruime inpandige berging van 18 m² in het souterrain.

De woning is omgeven door groen en is gelegen op loopafstand van het overdekte winkelcentrum Paddepoel met een divers winkelaanbod als een supermarkt, drogisterij, bakkerij, bloemist en slagerij voor alle dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn diverse voorzieningen nabij gelegen, zoals sportvelden, zwembad De Parrel, Zernike campus. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en de locatie is zeer goed bereikbaar via bus én trein met het nabijgelegen Noorderstation. Op ca. 6 minuten fietsen liggen zowel het stadscentrum als het Zernikecomplex.

Indeling:
Begane grond: centrale portiek met entree.

Eerste woonlaag: entree, hal met toilet, gangkast, lichte woonkamer 21 m², vanuit de woonkamer toegang tot de achtergelegen slaapkamer van 11 m², balkon aan de achterzijde 4 m², slaapkamer 8 m², slaapkamer 10 m².
Er is een gesloten eenvoudige keuken van 7 m². Vanuit de keuken is een balkon aan de voorzijde toegankelijk van 2 m². Vanuit de keuken is tevens de douche toegankelijk van 3 m², welke is voorzien van een douche, wastafel en badkamerkast.

De indeling is eenvoudig aan te passen waarbij een slaapkamer komt te vervallen en waarbij de woonkamer circa 33 m² groot wordt. De keuken en de kamers dienen te worden gemoderniseerd.

In het souterrain is een ruime eigen berging van 18 m² (3,63 x 4,84 m) welke is voorzien van daglicht en elektra.

Verwarming en warm water via een eigen c.v. combi toestel (Remeha, bj 2017).

Bijzonderheden:
- Actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 125,-.
- Het appartement dient gebruikt te worden door koper of een eerstegraads familielid. Ideaal voor een ouder van een
studerend kind.
- Licht appartement grotendeels voorzien van laminaat vloeren.
- Energielabel C.
- Prettige buurt met veel voorzieningen.
- Het complex beschikt over eigen parkeerplaatsen achter het appartementengebouw.
- Appartement met maar liefst 3 slaapkamers, 2 balkons en een ruime berging in het souterrain.

Lees meer...
Streetview