De Wilgen 17, 9781ME BEDUM

Woonopp.

164 m2

Perceelopp.

631 m2

Omschrijving

Deze ruime, vrijstaande gezinswoning in Bedum is volledig gerenoveerd in 2014/2015 en verkeert daarom in een zeer goede staat van onderhoud. De ruime woonkamer is voorzien van een aangebouwde serre, die voor veel lichtinval in de woonkamer zorgt. De woning ligt op een rustige plek in een groene, kindvriendelijke omgeving aan de rand van het Geert Reinderspark als laatste woning in de straat.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging in Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- treinverbindingen aanwezig.

Het pand is met haar 6 slaapkamers en de ruime aangebouwde stenen garage, bijzonder geschikt voor grote gezinnen of mensen met hobby's waar (veel) ruimte voor nodig is. Verwarming door middel van hetelucht verwarming, C.V.-ketel voor warm water, beiden in eigendom (bouwjaar 2014).

Indeling:

Begane grond: binnenkomst in de ruime hal met meterkast, toilet, slaap/werkkamer (15m) inpandige garage (25m) en grote woonkamer met serre en half open keuken (62m) voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een prachtig Boretti gasfornuis met oven, dubbele wasbak, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken (7m) die toegang biedt tot de tuin.

Eerste verdieping: overloop met aangrenzend de 5 slaapkamers (resp. 15m, 13m, 11m, 8m en 9m), de badkamer voorzien van vloerverwarming (5m) met ligbad, separate douche, hangend toilet en vaste wastafel. Vanaf de overloop is door middel van een vlizotrap een ruime bergzolder bereikbaar.

De woning heeft een royale oprit geschikt voor meerdere auto's en de tuin rondom het huis is opnieuw aangelegd inclusief een nieuwe houten tuinschuur en robuuste overkapping.

Bijzonderheden:
- Compleet gerenoveerd in 2014/2015; nieuw volledig geoleerd dak, nieuwe kozijnen voorzien van dubbele beglazing, Nieuwe kunststoffen geveldelen met isolatie, zonnepanelen, tuin opnieuw aangelegd inclusief schuur en robuuste overkapping, nieuw verwarmingssysteem, wand- en vloerafwerking en een nieuwe keuken. Kortom een zo goed als nieuw woonhuis.
- Rustige, groene woonomgeving met veel privacy in huis en in de tuin.
- 6 slaapkamers, waarvan n op begane grond. Er is hierbij de mogelijkheid om naast de slaapkamer op de begane grond een badkamer te realiseren op termijn.
- Lichte, ruime woonkamer met prachtige eiken vloer.
- Badkamer met vloerverwarming in lichte kleurstelling.
- Zeer uitgebreide keuken voorzien van alle gemakken.
- Het huis is helemaal af en is zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview