De Waard 27, 9734CV GRONINGEN

Woonopp.

145 m2

Perceelopp.

143 m2

Omschrijving

Ruime eengezinswoning type (Dijkwoning) uit bouwjaar 1997. Deze woning is gelegen aan het Damsterdiep en heeft een terras met een eigen steiger aan het water.
De Ruischerwaard is een woonwijk gelegen tussen het Eemskanaal en de Rijksweg aan de rand van de stad Groningen. Deze woning ligt aan de rand van de wijk, een prachtige plek om te varen, zwemmen en te schaatsen en toch ben u met de fiets binnen 15 minuten in het centrum van Groningen.

De woning heeft een ruime berging op het straatniveau van ca 8 m, via een trapje komt men bij de voordeur van het huis, aan de voorzijde ligt een terras welke toegankelijk is vanuit het huis via de openslaande deuren van de keuken.

Indeling;
Begane grond: entree, gang, toilet, woonkamer met open keuken totaal 39 m, moderne keuken welke is voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat met oven en een afzuigkap, diverse bovenkasten, openslaande deuren naar houten terras aan het Damsterdiep ca 10 m, kast onder de trap.
Eerste verdieping: overloop, toilet, badkamer 7 m met bad, douche en wastafelmeubel, slaapkamer ruim 16 m, slaapkamer 8,5 m en slaapkamer 9 m.
Tweede verdieping: overloop, c.v. ruimte alwaar ook de wasmachine is geplaatst, slaapkamer 19 m slaapkamer 12 m, vlizotrap naar zolder totaal circa 11 m.

De kwaliteiten van stads en landelijk wonen komen samen aan het Damsterdiep, de voordelen op een rij:
- Moderne styling en kleurstelling en netjes bewoond.
- Terras aan Damsterdiep op houten vlonder ca 10 m verder trap naar steiger bij het water waar je tevens prettig kunt zitten ca 12 m.
- Ruime woning met 5 slaapkamers en een zolder.
- Goede staat van onderhoud, goed geoleerd.
- Openslaande deuren vanuit de keuken naar besloten terras op het zuiden.
- Grootste type eengezinswoning door de vorm van de kap van het dak.

Lees meer...
Streetview