De Schans 29, 9951VJ WINSUM

Woonopp.

125 m2

Perceelopp.

302 m2

Omschrijving

In woonwijk Ripperda te Winsum gelegen uitgebouwde hoekwoning op extra grote kavel. Deze woning is verrassend ruim doordat zowel aan de zijkant als aan de achterzijde de woning is uitgebouwd. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1985 en is zowel in 2007 als in 2010 gerenoveerd en aangepast.

Indeling;
Begane grond: hal/entree met toilet, woonkamer met moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, totaal groot 46 m² en middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin. Bijkeuken met kastruimte en spoelbakje 5,7 m², vaste trap naar de verdieping.
Eerste verdieping: overloop, badkamer met douche, tweede toilet en dubbele wastafel met kastruimte 5 m², drie slaapkamers respectievelijk 12,3 m², 7,8 m² en 7,1 m².
Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap, overloop met wastafel en ruimte voor de wasmachine en de droger 8,8 m², tevens is de CV combi-ketel uit 2002 hier geplaatst, vierde slaapkamer 8,8 m² welke is voorzien van een kastenwand.

De kavel waarop de woning staat meet totaal 302 m². Besloten achtertuin met achter de woning een stenen berging van 5,4 m². Aan de zijzijde van de woning staat een houten garage van 17,7 m² welke is voorzien van centrale verwarming en stroom.

- Ingebouwde gashaard met schouw in de woonkamer.
- Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur: vaarwasser, 5 pits-gaskookplaat, combi magnetron, koffiezetapparaat, afzuigkap, koelkast.
- Zonnepanelen op het dak.
- Verwarmde hobbyruimte annex garage.
- Vergrote badkamer met douche, tweede toilet en dubbele wastafel.
- Eigen oprit met ruimte voor twee auto's.
- Ruime en lichte keuken met keukenblok in hoekopstelling.
- De besloten achtertuin is toegankelijk vanuit de bijkeuken, de keuken en middels achterom.
- Laminaat vloeren op de begane grond en verdieping.
- Inbouwverlichting in de keuken en badkamer.

Lees meer...
Streetview