De Priorij 16, 9617EP HARKSTEDE

Woonopp.

173 m2

Perceelopp.

596 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie uitkijkend over het groen ligt deze onder architectuur gebouwde vrijstaande woning in de villawijk Borgmeren. De speelse indeling van deze woning maakt in combinatie met de lichte ruimten en het hoge afwerkingsniveau dat dit een heel fijn woonhuis is. Het woonhuis is goed onderhouden en heeft een royale benedenruimte, op de verdiepingen zijn 4 slaapkamers aanwezig en is er ruimte voor een 5e slaapkamer.

De woonwijk Borgmeren is een groene en kindvriendelijke woonwijk. Deze aantrekkelijke woonwijk ligt aan het recreatiemeer eveneens genaamd Borgmeren. In Harkstede zijn verder alle dagelijkse voorzieningen aanwezig, zoals basisscholen, supermarkt en sportvoorzieningen. De locatie kent een goede bereikbaarheid met auto, fiets en openbaar vervoer, de stad Groningen ligt op slechts 15 autominuten afstand.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, speels ingedeelde woonkamer met luxe open keuken (samen ca. 50m²). Door de vele raampartijen is er een lichte ruimte ontstaan met op 2 plekken openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de hal is de bijkeuken toegankelijk van 14m², hier zijn ook de witgoedaansluitingen aanwezig.

De voormalige garage is voor een deel bij de bijkeuken gevoegd. Het voorste deel is nog in gebruik als garage/schuur van 7m², deze ruimte is perfect geschikt voor de fietsen en voor enige opslag. Achter in de tuin is nog een praktisch tuinhuis aanwezig van ca. 9m² met daarbij een mooie overkapping.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 15m², 15 en 8, waarvan de laatste in gebruik is als kastenkamer, badkamer voorzien van ligbad, douchehoek, 2 wastafels, verticale handdoekradiator en een 2e toilet.

Tweede verdieping: ruime overloop annex werkkamer waar eventueel een slaapkamer gerealiseerd kan worden, 4e slaapkamer van 14m². Op deze verdieping is veel praktische bergruimte gecreëerd door middel van vaste kasten.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden woonhuis.
- Ruime oprit voor meerdere auto's en zonnige achtertuin op het westen.
- Luxe en moderne Bulthaup keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat met aparte (gas)wokbrander, afzuigkap, vaatwasser en koelkast.
- De voormalige garage is opgedeeld is twee gedeelten, het voorste gedeelte is in gebruik als berging, het achterste gedeelte is bij de bijkeuken aangetrokken.
- De hal en bijkeuken zijn bij deze verbouwing voorzien van vloerverwarming en inbouwspots werkend op een bewegingsmelder.
- De woning is goed geïsoleerd, geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door een HR cv-ketel. Daarnaast is er een warmte-terug-win unit aanwezig en zijn er 6 zonnepanelen geplaatst.
- Kortom een zeer ruim en goed onderhouden woonhuis op een prachtige plek, zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview