De Ploeglaan 28, 9744AV GRONINGEN

Woonopp.

126 m2

Perceelopp.

264 m2

Omschrijving

Goed onderhouden, fors uitgebouwde hoekwoning met garage in de woonwijk Minerva in Hoogkerk. De woning heeft 4 slaapkamers en een ruime tuin op het zuiden waardoor er veel zon in de tuin komt. Vrijwel de gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. De woning ligt aan een gezellige laan met naast de woning een brede groenstrook met speelvoorzieningen voor de kinderen. Deze ruime woning heeft een totaal woonoppervlak van maar liefst 126m.

In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen en een verwarmd openlucht zwembad. De woning ligt op 15 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar doordat de wijk een ideale ligging heeft met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, trapopgang, toilet, woonkeuken met uitgebouwde woonkamer en openslaande deuren naar de zonnige tuin (samen ca. 50m), vanuit de woonkamer is de garage van 17m te bereiken.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. 8, 10 en 10 m), badkamer met bad met douchemogelijkheid, toilet en vaste wastafel, vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: Overloop met studeerruimte met vaste kasten en een vierde slaapkamer (13 m). Op deze verdieping is de CV aanwezig en een warmteboiler (met zonnecollector op het dak). Vanuit de overloop is eveneens het dakterras toegankelijk van 11m.

Bijzonderheden:
- Speeltuin om de hoek.
- De woning is fors uitgebouwd en daarom veel groter dan vergelijkbare woningen in de straat.
- Vier ruime en lichte slaapkamers.
- Leuke en kindvriendelijke buurt.
- Goede bereikbaarheid door uitvalswegen in de nabijheid.
- Veel voorzieningen in de directe omgeving.
- Leuk aangelegde tuin (circa 90 m) op het zuiden met veel zon.
- De woning beschikt over een eigen garage oprit.

Lees meer...
Streetview