De Ploeglaan 19, 9744AW GRONINGEN

Woonopp.

119 m2

Perceelopp.

142 m2

Omschrijving

In deze ruim opgezette laan met dubbele bomenrij ligt deze nette tussenwoning met 5 slaapkamers. De woning heeft een woonkamer met open keuken van ca. 31m² en een onderhoudsvriendelijke tuin. Op de verdiepingen zijn 5 slaapkamers, een moderne badkamer en voldoende bergruimte aanwezig.

De wijk Minerva ligt aan de zuidkant van Hoogkerk en ligt op circa 15 minuten fietsafstand van het stadscentrum van Groningen. Door de ligging aan de zuidkant van Hoogkerk is er een zeer goede ontsluiting richting de A7 en de A28. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen en diverse verenigingen, scholen, kinderopvang en een mooi recreatiegebied op ca. 200 meter.

Indeling
Begane grond: woningentree, hal, modern toilet, woonkamer met open keuken samen ca. 31m², bijkeuken met witgoedaansluitingen. Vanuit de woonkamer en de bijkeuken is de 12 meter diepe tuin te bereiken.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 12m², 11m² en 8m², moderne badkamer met royale douchehoek, 2e toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: ruime overloop, cv-ketel, bergkast, slaapkamer van 8m² met toegang tot het royale dakterras van 11m², slaapkamer 8m², op de overloop is een aparte ruimte gecreëerd met witgoedaansluitingen.

In de onderhoudsvriendelijke tuin is een praktische tuinschuur aanwezig van 9m². De tuin is eveneens bereikbaar via een achtergelegen brandgang.

Bijzonderheden:
- De woning is netjes bewoond en goed onderhouden.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming middels eigen HR cv-ketel (2006).
- De woning is voorzien van een energielabel C.
- De keuken heeft een praktische hoekopstelling en is voorzien van een gaskookplaat en een afzuigkap.
- De onderhoudsvriendelijke achtertuin is ca. 12 meter diep.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig.

Lees meer...
Streetview