De Kastanje 37, 9781VC BEDUM

Woonopp.

85 m2

Perceelopp.

205 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie grenzend aan het groen ligt deze goed onderhouden hoekwoning op een ruime kavel. Het woonhuis is de afgelopen jaren gemoderniseerd met onder andere het vernieuwen van de keuken, de vloer in de woonkamer en de trapopgang. Door de ligging naast het groen van het Bedumerbos en het Robbenveld is er veel vrijheid en uitzicht vanuit de woning en de zonnige achtertuin.

Bedum is centraal gelegen in de provincie Groningen en heeft allerhande voorzieningen. Zo zijn er verschillende winkels en scholen aanwezig in het dorp. Daarnaast is de stad Groningen op ca. 10 autominuten gelegen en is er een goede trein- en busverbinding aanwezig. Het woonhuis ligt direct naast de groenzone met het Bedumerbos, het Robbenveld en het Geert Reinderspark.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, lichte woonkamer met open keuken (samen 36m²), bijkeuken met witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers van respectievelijk 12m² en 9m², werkkamer van 3m² met ruimte voor de CV-ketel, badkamer voorzien van ligbad, wastafel en douchehoek.

Zolder: bergruimte, te bereiken via de vlizotrap.

De achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van een carport naast de woning, aangebouwde berging en overkapping geschikt voor de fietsen, de carport en overkapping kunnen ook gebruikt worden om een motor te stallen. Daarnaast beschikt de woning over een oprit, waar plaats is voor twee auto's.

Bijzonderheden:
- De trap van de begane grond naar de eerste verdieping is in 2022 gerenoveerd.
- De groepenkast is reeds vernieuwd en voorzien van 6 automatische groepen met aardlekschakelaar.
- De keuken (geplaatst 2020) is voorzien van van een oven met 5-pits gasfornuis (2014), afzuigkap en vaatwasser.
- Het woonhuis is voorzien van een energielabel C.
- Er zijn 8 zonnepanelen geplaatst in 2021.
- De platte daken van het woonhuis zijn in 2021 vernieuwd.
- De woning is grotendeels voorzien van HR++ beglazing.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2009).

Bent u op zoek naar een instapklare woning op een prachtplek grenzend aan het groen dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview