De Kastanje 34, 9781VB BEDUM

Woonopp.

114 m2

Perceelopp.

211 m2

Omschrijving

In een rustige woonstraat ligt deze goed onderhouden en lichte hoekwoning met 4 slaapkamers. De woning ligt op een ruim perceel met een eigen oprit voorzien van een carport. De woonkamer en keuken zijn samen 35m² en op de begane grond is tevens een praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen aanwezig.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging in Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig. Op minder dan 100 meter afstand liggen het Bedumerbos waar heerlijk gewandeld kan worden en het Robbenveld voor veel speelplezier.

Indeling
Begane grond: woningentree, lichte woonkamer met half open keuken van samen 35m² met inbouwkast en een mooie eikenvloer, achterhal met trapopgang, toilet, bijkeuken van 6m² met witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping: overloop, ruime ouderslaapkamer van 14m², 2e slaapkamer 11m², 3e slaapkamer 7m², moderne badkamer met douche, ligbad, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: ruime overloop met cv-opstelplaats en ruimte voor een werkhoek, 4e slaapkamer 12m².

Aan de voorzijde van de woning is een bloemrijke voortuin aanwezig en een eigen oprit met carport. De zonnige achtertuin heeft een goede maatvoering. Er is een ruime houten tuinschuur aanwezig voor fietsen of om in te klussen.

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van een energielabel C.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (Bosch, bouwjaar 2003).
- Het geheel is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is voorzien van 11 zonnepanelen waardoor er lage energielasten zijn.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-magnetron, vaatwasser (bouwjaar 2021), koelkast, 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap.

Kortom, ben je op zoek naar een instapklare hoekwoning met 4 slaapkamers op een mooie plek dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview