De Kaai 145, 9723LE GRONINGEN

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

120 m2

Omschrijving

Laatste fase Stadswoningen in het Eemskwartier. De bouw is reeds ingepland!

De Stadswoningen komen haaks op de kade. Door een unieke voorzijde met een geïntegreerd bankje en een Frans balkon ontstaat een echte Stadse uitstraling. De historie van de plek komt tot uiting door de klassieke gevelstenen in combinatie met het geweven Frans balkon dat de relatie met de kade versterkt. De tuin geeft een extra luxe die u in Groningen niet snel vindt en u heeft beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen. De Stadswoning is een volledige woning met alle comfort die een nieuwbouwwoning te bieden heeft, in combinatie met een geweldige ligging.

De Stadswoningen zijn ruime woningen met drie volledige woonlagen waarin van alles mogelijk is. Er is bijvoorbeeld ruimte voor maar liefst vijf slaapkamers. Of kiest u liever voor een extra badkamer voor uw gasten of de kinderen? De bouw is reeds ingepland per oktober 2016. De nog niet verkochte woning wordt uitgebouwd met 2.40 meter. De verkoopprijzen zijn vanaf € 312.500,- vrij op naam. incl. 2 parkeerplaatsen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, toilet, open keuken met uitgebouwde tuingerichte woonkamer van ca. 47 m² met toegang tot de stadstuin met fietsenberging en achterom.

1e verdieping:
overloop, 2 zeer ruime slaapkamers van 11 en 21 m², royale badkamer met wastafel, douche, 2e toilet en/of ligbad.

2e verdieping:
Naar eigen wens in te delen verdieping met bijvoorbeeld een ruime multifunctionele kamer en een berging.

Bijzonderheden:
- Zeer veel ruimte en licht.
- Heerlijke tuin.
- 2 eigen parkeerplaatsen.
- 5 slaapkamers mogelijk.
- Veel indelingsmogelijkheden.
- Hoog afwerkingsniveau.

De locatie van het Eemskwartier is ideaal. Direct aan de kade, op vijf minuten lopen van het centrum, terwijl u aan de andere kant binnen een paar minuten de ring oprijdt

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de projectwebsite www.eemskwartier.nl of kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 050-5717818. Graag maken wij met u een afspraak om verder door te praten over deze prachtige woningen.

Lees meer...
Streetview