de Gast 12, 9801AD ZUIDHORN

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

1.085 m2

Omschrijving

Karakteristieke helft van een dubbele villa (1924), gelegen aan De Gast; de mooiste laan van Zuidhorn, met prachtige oude eiken (beschermd dorpsgezicht). Vele authentieke elementen zijn nog in het huis aanwezig.

De villa heeft een oprijlaan en is gelegen op een ruime kavel van 1.085 vierkante meter. De diepe kavel, welke is gelegen op het westen, is beplant met een aantal oude bomen. Vanuit de kamer-en-suite heeft men een prachtig uitzicht over De Gast.

Zuidhorn heeft een gezellige dorpskern met goede voorzieningen. Op korte loopafstand liggen het winkelcentrum, het station en de bushalte met uitstekende trein- en busverbindingen.

Indeling: Entree, gang, woonkamer-en-suite (36 m). De suitedeuren zijn nog aanwezig, verder zijn er een aantal prachtige bovenramen geplaatst in de erkers. Woonkeuken 10 m, met aansluitend een doucheruimte, kelderkast.
De gang is 9,50 meter diep. Achter het huis is verder een garage en een berging van 7m en een grote moestuin.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van 5,15m bij 2,5m met kastruimte, 3,95m bij 4,18m en 3,23m bij 4,05m met vaste kastruimte. Op deze verdieping is tevens een zolderruimte.

Op de tweede verdieping zijn thans geen vertrekken aangebracht, maar deze ruimte biedt volop mogelijkheden voor een extra kamer.

Bijzonderheden:
- De vertrekken in het huis zijn gericht op het zuiden.
- De woning is voorzien van centrale verwarming.
- De keuken is voorzien van een afzuigkap, koelkast en een 4 pits gas kookplaat.
- De woning is in 1924 gebouwd als vrijstaande villa. In 1938 is het huis in een twee-onder-een-kap woning veranderd.

Lees meer...
Streetview