De Esdoorn 21, 9781VE BEDUM

Woonopp.

107 m2

Perceelopp.

194 m2

Omschrijving

In een rustige woonstraat grenzend aan het Bedumerbos ligt deze twee-onder-een-kapwoning met garage. Het woonhuis is op de verdieping uitgebouwd waardoor er 4 slaapkamers aanwezig zijn. De achtertuin is gelegen op het westen en kijkt richting het Bedumerbos.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging in Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig. Recht achter deze woning ligt het Bedumerbos waar heerlijk gewandeld kan worden.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met open keuken (samen 38m²), bijkeuken met wasmachineaansluiting, inpandige garage van 15m².

Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers van respectievelijk 15m², 12m², 7m² en 6m², ruime badkamer met ligbad, douchehoek, 2 wastafels en 2e toilet. Vanaf de overloop is er een vliering bereikbaar met een hoogte van 1,6 meter.

De achtertuin is gelegen op het westen en heeft een rustige ligging met uitzicht op het Bedumerbos. Aan de voorzijde is een eigen oprit aanwezig.

Bijzonderheden:
- Prachtige ligging in een rustige straat aan de achterzijde grenzend aan het Bedumerbos.
- De woning is voorzien van een energielabel C.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en verwarming door middel van een HR cv-ketel (bouwjaar 2006).
- De elektra installatie is voorzien van 5 groepen met automatische schakelaars.
- De woning is netjes bewoond maar eenvoudig afgewerkt.
- Het platte dak van de garage is 3 jaar geleden vernieuwd.

Lees meer...
Streetview