De Eiken 46, 9781MD BEDUM

Woonopp.

111 m2

Perceelopp.

277 m2

Omschrijving

Op een prachtige en rustige hoek ligt deze keurig onderhouden woning. Niet alleen de woning zelf, maar ook de tuin is zeer verzorgd en komt prachtig tot bloei in de voorjaars- en zomermaanden. De woning beschikt daarnaast over een inpandige garage, energielabel B en een grote dakkapel aan de achterzijde.

De woning ligt in Bedum nabij het Geert Reinderspark, waar een heerlijke wandeling kan worden gemaakt. Daarnaast betreft het een kindvriendelijke omgeving, gezinnen wonen hier graag. Verder zijn in Bedum allerhande voorzieningen te vinden, zoals supermarkten, een drogist, scholen en gezondheidsfaciliteiten. Per auto, trein, bus en fiets is de stad Groningen tevens goed te bereiken.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, trapopgang, woonkamer van bijna 30m², keuken van 9m², bijkeuken, inpandige garage van 17m² met elektrische deur.
Eerste verdieping: overloop, trapopgang, 2 slaapkamers van respectievelijk 17,5m² en 15m², badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en toilet.
Tweede verdieping: overloop alwaar cv en wasmachineaansluiting, praktische derde slaapkamer.

De woning ligt op een ruime kavel, waardoor een gevoel van ruimte heerst in de tuin. De achtertuin heeft de zuidkant vrij, waardoor van de zon kan worden genoten. In de voorjaars- en zomermaanden is de tuin tevens zo begroeid dat er geen inkijk is in de tuin vanaf de straat. Verder beschikt de woning over een inpandige garage van 17m² en is er een mogelijkheid om aan de voorzijde de eigen auto te parkeren.

Bijzonderheden
- Verzorgde tuin, fantastisch gelegen!
- De woning is keurig onderhouden.
- De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, koel-vriescombinatie en afzuigkap.
- De grote slaapkamer op de 1e verdieping kan eenvoudig worden teruggebracht naar 2 slaapkamers.
- De zolderruimte is in 2023 gerealiseerd.
- In 2023 is het zolderdak geïsoleerd en voorzien van meerdere dakramen.
- Voorzien van energielabel B.
- De woning beschikt over een zonneboiler en 5 zonnepanelen.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel bouwjaar 2015.

Lees meer...
Streetview