De Cockstraat 58, 9746BT GRONINGEN

Woonopp.

151 m2

Perceelopp.

286 m2

Omschrijving

Royale halfvrijstaande en net afgewerkte woning (bouwjaar 2002) met 5 slaapkamers en aangebouwde garage. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat in de woonwijk Gravenburg. Er is een besloten en zonnige tuin op het noordwesten aanwezig met een houten tuinschuur én een gezellige overkapping.

De jonge en kindvriendelijke woonwijk Gravenburg is een populaire woonwijk aan de Noordwestzijde van de stad Groningen. In de omgeving zijn diverse scholen aanwezig en de wijk heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen. De nabijgelegen supermarkt en winkels in het Reitdiep zijn ook goed op de fiets bereikbaar.

Indeling.
Begane grond: entree, hal, trapopgang, toilet, ruime woonkamer 27m² met erker. Door middel van een losse scheidingswand is er een leuke woonkeuken ontstaan van 17m². Via de achteruitbouw is de bijkeuken 9m² toegankelijk waar de witgoedaansluitingen aanwezig zijn. De garage is verkleind door aan de achterzijde de bijkeuken te realiseren. De garage zelf is 8m² en voorzien van praktische openslaande deuren. De garage is eenvoudig weer terug te brengen in de originele staat.

Voor de woning ligt een ruime oprit met carport. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. In de tuin is een leuke houten overkapping aanwezig, een praktische houten tuinschuur (opgedeeld in 2 delen) en er is een afgesloten achterom.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 14m² met inloopkast en balkon, slaapkamer 12m², slaapkamer 10m², badkamer met dubbele wastafel, 2e toilet en ruime douchehoek.

Tweede verdieping: overloop met bergruimte, bergkast met HR cv-ketel, slaapkamer 11m², slaapkamer 10m².

Bijzonderheden:
- De woning is netjes afgewerkt, u kunt er zo in.
- Door het plaatsen van 2 dakkapellen is er veel praktische ruimte op de 2e verdieping ontstaan.
- Goed geïsoleerd woonhuis met dak-, muur- en vloerisolatie en volledig voorzien van dubbel glas.
- Verwarming door middel van een HR cv-ketel (2011, lease).
- De buitenzijde van de woning is in 2016 geschilderd. De dakkappellen zijn voorzien van kunststoffen kozijnen en aan de voorzijde is zelfs een elektrisch rolluik aanwezig.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, quooker, oven (vernieuwd 2016), vaatwasser (vernieuwd 2017).

Kortom een royale gezinswoning met 5 slaapkamers waar u zo in kunt. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Lees meer...
Streetview