Damsterkade 8--10, 9711SE GRONINGEN

Woonopp.

105 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie tussen de mooie Oosterhaven en het Damsterdiep ligt dit moderne appartement (bouwjaar 2007) met 2 slaapkamers. Het appartementencomplex is hoogwaardig gebouwd en voorzien van een lift en de binnenzijde van het appartement is netjes afgewerkt. Het appartement is zeer goed geïsoleerd en is voorzien van een energielabel A.

Het kleinschalige appartementencomplex Damsterdock ligt op een schitterende locatie aan de rand van de binnenstad en nabij het UMCG. Om de hoek ligt de markante Oosterhaven met haar plezierjachten en op enkele wandelminuten ligt de bruisende binnenstad van Groningen. Voor het complex zijn er goede parkeermogelijkheden (parkeervergunning) en op enkele autominuten is de A7 bereikbaar. Aan het Damsterdiep ligt op ca. 50 meter afstand een bushalte waardoor er een zeer goede ontsluiting met het openbaar vervoer aanwezig is.

Indeling
Begane grond: complexentree met intercom, trappenhuis en lift.

4e woonlaag: woningentree, royale woonkamer met open keuken van 54m² met grote glazen pui welke een weids stads uitzicht biedt, de moderne keuken bestaat uit een achterwand met apparatuur en een kookeiland met bar, via de gang is toegang tot 2 slaapkamers van 16m² en 11m², badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, technische ruimte annex bergruimte met wasmachineaansluiting.

Op de begane grond is op het afgesloten achterterrein nog een eigen fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbel glas en een HR cv-ketel (bouwjaar 2007).
- Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van een energielabel A en lage energielasten.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat met wokbrander, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en een koel-vriescombinatie.
- Mooie centrale ligging in de stad op loopafstand van de binnenstad en met de auto binnen enkele minuten op de A7.
- Het appartement is tevens geschikt voor verhuur.
- De VvE is actief en gezond en heeft een maandelijkse bijdrage van €148,-.
- Aanvaarding in overleg, kan snel.

Lees meer...
Streetview