Dahliastraat 9, 9951GE WINSUM

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

113 m2

Omschrijving

Aan een rustige straat ligt deze lichte en praktisch ingedeelde gezinswoning met 4 slaapkamers. De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken (samen 38m²) en de onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen op het zuiden. Op de verdiepingen zijn 4 slaapkamers aanwezig en het geheel wordt verwarmd door een eigen HR cv-ketel.

De woning ligt in de centraal gelegen Bloemenbuurt. In deze kindvriendelijke woonomgeving zijn diverse speelvoorzieningen aanwezig en op loopafstand liggen de winkels voor de dagelijkse voorzieningen in de kern van Winsum. Winsum heeft naast goede auto- en busverbindingen ook een treinverbinding waardoor je binnen 15 minuten in het centrum van Groningen kunt zijn.

Indeling
Begane grond: hal, lichte woonkamer met open keuken (samen 38m²) doordat de hal rond de trap open gemaakt is geeft het een zeer ruimtelijk gevoel, praktische bijkeuken 8m² met toilet en witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 12m², 9m² en 5m², badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikbare zolderverdieping met 4e slaapkamer van 13m², aparte berging en nog een knieschot met daarachter bergruimte aanwezig.

De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is voorzien van een achterom. In de tuin is een houten fietsenschuur aanwezig welke is voorzien van elektra. In de tuin kan je vanaf het vroege voorjaar genieten van de eerste zonnestralen.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en verwarming door een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2014).
- Grotendeels voorzien van houten kozijnen, de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een nieuw kunststoffen kozijn.
- Aan de voorzijde grenst de woning aan een groenstrook.

Kortom ben je op zoek naar een leuke en betaalbare gezinswoning dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview