Cunera van Wahrenlaan 7, 9766PJ EELDERWOLDE

Woonopp.

154 m2

Perceelopp.

397 m2

Omschrijving

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING ZIJN ALLE BESCHIKBARE BEZICHTIGINGSPLEKKEN INGEVULD EN KUNNEN WIJ DERHALVE HELAAS GEEN NIEUWE AFSPRAKEN MEER INPLANNEN.
In deze rustige en kindvriendelijke woonwijk Ter Borch ligt dit ruime halfvrijstaande herenhuis. Dit robuuste en markante woonhuis heeft veel leefruimte beneden, heeft 5 slaapkamers op de verdiepingen en een geïsoleerde en extra diepe garage. De jaren '30 architectuur en de hoogwaardige materialen maken het een aantrekkelijk geheel. Er is een ruime oprit voor meerdere auto's aanwezig en de achtertuin heeft meerdere terrassen en lekker veel privacy.

De populaire woonwijk Ter Borch ligt op de grens van de stad Groningen en de Drentse Onlanden. De woonwijk heeft een centrale ligging nabij de uitvalswegen zoals de A7 en A28. In de wijk zelf zijn allerhande voorzieningen aanwezig zoals een basisschool, BSO en een medisch centrum. Op wandelafstand ligt het natuurgebied De Onlanden en op korte afstand liggen het Hoornsemeer en het Paterswoldsemeer.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met open keuken van samen 47m² met grote raampartijen en een schuifpui naar het terras, ruime bijkeuken met witgoedaansluiting en extra keukenapparatuur, inpandige en extra lange garage van 25m².

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 13m², 12m² en 9m², lichte badkamer met ligbad, douche en wastafel, separaat toilet.

Tweede verdieping: overloop met bergruimte, 2 slaapkamers van 17m² en 8m².

Aan de voorzijde is een fraaie tuin en een ruime oprit voor meerdere auto's aanwezig. Naast de garage is een achterom met een afgesloten deur naar de achtertuin. De achtertuin heeft naast twee terrassen lekker veel groen en kent veel privacy. Ondanks de ligging op het noorden is er veel zon aanwezig in de achtertuin.

Bijzonderheden:
- De woning is goed geïsoleerd en voorzien van een energielabel A.
- Geheel voorzien van HR++ glas.
- Verwarming door een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2008).
- De moderne keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. In de bijkeuken zijn nog een vriezer en een oven aanwezig.
- Op alle woonlagen zijn houten vloeren aanwezig. In de hal en bijkeuken is een lichte natuurstenen vloer aanwezig.
- In de geïsoleerde garage is eenvoudig een extra werkkamer te realiseren.
- Ruime eigen oprit aanwezig met voldoende ruimte voor 2 auto's.

Lees meer...
Streetview