Couperusstraat 27, 9721JB GRONINGEN

Woonopp.

70 m2

Omschrijving

Net appartement met maar liefst 3 slaapkamers aan de gewilde zuidzijde van de stad! Het appartement is bijna geheel voorzien van HR++ beglazing. Naast de 3 slaapkamers zijn er 2 balkons, waarvan de grootste op het zuidwesten is gelegen.

Dit appartement is gelegen in de Wijert, een wijk aan de gewilde zuidzijde van de stad Groningen. In de nabije omgeving van het appartement zijn winkelcentrum Overwinningsplein en de winkels aan de Van Lenneplaan te vinden, waardoor allerhande voorzieningen snel te bereiken zijn. Daarnaast ligt op korte afstand recreatiegebied de Hoornse plas en op circa 10 fietsminuten ligt het Groningse stadscentrum. De ring is zeer makkelijk bereikbaar per auto en voor de bus zijn er meerdere haltes aan de Vondellaan. Het appartement is goed te bereiken dus!

Indeling
Begane grond: entree van afgesloten portiek met intercom. Trapopgang naar appartement en inpandige berging.
Appartement: entree, hal, toilet, meterkast, woonkamer met half open keuken (samen 28m²), balkon voorzijde, 3 slaapkamers van respectievelijk 11m², 11m² en 9m², balkon achterzijde, moderne badkamer voorzien van douche en vaste wastafel.

Het appartement beschikt over een inpandige berging van 15m² voorzien van elektra. Daarnaast zijn er 2 balkons aanwezig. Het balkon aan de achterzijde van het appartement is ruim 7m² en gelegen op het zuidwesten. Het balkon aan de voorzijde is bijna 1,5m² groot en gelegen op het noordoosten.

Bijzonderheden
- 3 slaapkamers.
- Ruim balkon op het zuidwesten.
- De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van een vaatwasser (2021), 4 pits gaskookstel, afzuigkap en witgoedaansluiting. Tevens is er een losse koelkast (2019) en combimagnetron (2021) aanwezig, welke ter overname worden aangeboden.
- Het toilet en de mechanische ventilatie zijn begin 2022 vernieuwd.
- Vrijwel geheel voorzien van HR++ beglazing.
- De maandelijkse bijdrage voor de VvE bedraagt €124,78.

Lees meer...