Clausstraat 14, 9744EH GRONINGEN

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

187 m2

Omschrijving

Uitgebouwde en opgebouwde hoekwoning met stenen garage in rustige woonstraat. Deze woning is netjes onderhouden en heeft 4 nette slaapkamers. De achtertuin is gelegen op het zuiden en is keurig aangelegd. Achter de woning is ook nog een stenen fietsenberging aanwezig.

De wijk Hoogkerk ligt aan de westkant van de stad Groningen op 15 minuten fietsafstand van het centrum van de stad Groningen met een uitstekende busverbinding en op korte afstand gelegen van de A7 en de A28. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen, scholen, kinderopvang, diverse verenigingen, een mooi recreatiegebied en een zwembad.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met kelderkast, toilet, speels ingedeelde woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur (samen 33m²). Naast de woning ligt een stenen garage van 19m² met daarvoor een carport. Op de eigen oprit is ruimte voor meerdere auto's.

Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers van 8 en 10m², badkamer voorzien van ligbad, douche, en vaste wastafel, separaat toilet met witgoedaansluiting.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer 14m², slaapkamer van 13m² opgedeeld in 2 gedeelten.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbel glas. De zolderverdieping is voorzien van kunststof kozijnen.
- De woning wordt verwarmd door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2008).
- Voor de garage is een carport gerealiseerd.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap.
- Kortom een leuke gezinswoning gelegen op een hoek met eigen garage!

Lees meer...
Streetview