C.H. Petersstraat 51-a, 9714CJ GRONINGEN

Woonopp.

91 m2

Omschrijving

In de sfeervolle Korrewegwijk ligt dit mooie en ruime bovenhuis met twee slaapkamers. Er is een ruime woonkamer met open keuken aanwezig met grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Er zijn nog veel karakteristieke elementen aanwezig zoals de suitedeuren, erker en de kenmerkende hoge plafonds. Doordat de zolder goed toegankelijk is gemaakt is er veel bergruimte in de woning aanwezig.

Deze wijk ligt op steenworp afstand van het Groningse stadscentrum. Allerhande voorzieningen zijn nabij gelegen, zoals het UMCG, Zernikecampus, stadsstrand, Noorderplantsoen en winkelcentrum De Beren. Daarnaast is station Groningen Noord ook goed te bereiken.

Indeling:
Begane grond: entree, trapopgang naar eerste verdieping.
Eerste verdieping: overloop, toilet, trap naar tweede verdieping, woonkamer met open keuken (samen 42m²) voorzien van grote raampartijen. Deze plezierige leefruimte heeft hoge plafonds (bijna 3 meter) en de originele suitedeuren zijn nog aanwezig. De voormalige zijkamer is samengevoegd en de keuken is open gemaakt waardoor de ruimte diverse indelingsmogelijkheden kent. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser en 5-pits gasfornuis. Vanuit het eetgedeelte en vanuit de keuken is het zonnige balkon te bereiken.
Tweede verdieping: Overloop, badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel, toegang tot de twee slaapkamers van respectievelijk 10m2 en 12 m2, beide slaapkamers beschikking over een ingebouwde kast. Op deze verdieping is een bergkamer aanwezig met een losse trap naar de zolderruimte.
Zolder: ruime bergzolder met opstelplaats voor de cv-ketel en extra bergruimte.

Bijzonderheden:
- Twee ruime slaapkamers met inbouwkasten.
- De woning is de afgelopen jaren verhuurd geweest aan twee studenten.
- Vereniging van Eigenaren is ingeschreven in de kvk maar de VvE is niet actief.
- Energielabel D
- Houten kozijnen met deels dubbel en deels enkele beglazing.
- HR CV-ketel eigendom (bouwjaar 2009).

Lees meer...
Streetview