Ceramstraat 13, 9715JK GRONINGEN

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

Karakteristieke en sfeervolle benedenwoning met zeer diepe tuin en drie slaapkamers. In deze rustige straat ligt deze gemoderniseerde jaren ’30 benedenwoning met veel karakteristieke kenmerken. Het betreft hier een zogenaamde torenbouw met een slaapkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de verdieping. De diepe tuin op biedt de mogelijkheid om heerlijk in de zon te kunnen zitten.

De woning is gelegen in een vriendelijke en rustige straat in de gewilde Korrewegwijk. Het appartement ligt op korte afstand van de Groninger binnenstad, het UMCG en het Zernike, met alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree met tochtportaal, hal, toilet(2018 vernieuwd), woonkamer ca. 30m² het houtkachel en openslaande deuren naar de tuin ca. 50m², keuken ca. 8m² is vanuit de woonkamer te bereiken, gang, badkamer en een slaapkamer 9m².

Verdieping: overloop, slaapkamer ca. 8m², slaapkamer ca. 6m².

Tuin: achter de woning ligt een diepe tuin van circa 14 meter diep. De tuin is netjes en onderhoudsvriendelijk aangelegd en is voorzien van een achterom. Achter in de tuin staat een ruime fietsenberging deels hout deels steen.

Bijzonderheden:
- Verwarming middels HR cv-ketel bouwjaar 2018 (eigen toestel).
- Veel karakteristieke kenmerken aanwezig.
- deels kunststof kozijnen
- energielabel C
- Net aangelegde diepe tuin met schuur en achterom.
- Kortom een top benedenwoning op een prachtplek!

Lees meer...
Streetview