Celebesstraat 56-C, 9715JJ GRONINGEN

Woonopp.

160 m2

Omschrijving

Supergrote bovenwoning op de derde en vierde woonlaag met prachtig uitzicht over het park. De woning is recent gerenoveerd en grotendeels voorzien van dubbel glas. Het appartement beschikt over een drietal slaapkamers en een zeer ruime en flexibel in te delen zolderruimte. De derde woonlaag beschikt over een woonoppervlakte van 107 m en een vierde woonlaag van 52m. De Korrewegwijk is een dynamische woonwijk met alle voorzieningen in de directe omgeving aanwezig en gelegen op circa 5 fietsminuten van het centrum van Groningen.

Eerste woonlaag:
Hal met inbouwkast, woonkamer en suite van 37m met veel lichtinval, gesloten keuken met moderne keukenopstelling van 10m, nette badkamer met toilet en douche, drie slaapkamers van 8,4m, 12 m en 13m. Het balkon van 6m aan de achterzijde is gelegen op het westen en is bereikbaar vanuit diverse ruimtes, het balkon aan de voorzijde is 4m en is gelegen op het oosten.

Tweede woonlaag:
bereikbaar middels vaste trap, ruime zolderruimte in L-vorm met een totale woonoppervlakte van 52m (vloeroppervlakte gemeten op 1,5 meter hoogte) met een nokhoogte van 2,9m. Deze zolder biedt diverse indelingsmogelijkheden en er is tevens de mogelijkheid voor het creen van een dakterras.

Bijzonderheden:
- Prachtige plek met mooi uitzicht op het Molukkenplantsoen.
- Nette keuken (geplaatst in 2016) met inbouwapparatuur.
- Licht en ruim appartement met zolderverdieping welke voor diverse doeleinden geschikt is.
- De Vereniging van Eigenaren is niet actief.
- Diverse originele kenmerken zoals o.a. schouw en authentieke suitedeuren aanwezig.
- Gelegen in beschermd stadsgezicht.
- Woonoppervlakte van maar liefst 160 m.

Aanvaarding: in overleg, kan snel

Lees meer...
Streetview