Cascadeborg 6, 9617EL HARKSTEDE

Woonopp.

102 m2

Omschrijving

Op een fantastische locatie aan het water gelegen hoekappartement met ruim balkon (16m) en eigen inpandige garage. Door de hoekligging heeft dit ruime appartement een plezierige lichtval en vanaf het balkon is er geweldig uitzicht over het water.

Het complex Cascadeborg is gelegen op een rustige plek in de villawijk Borgmeren, direct naast het natuurgebied. Op het eigen terrein is er een fraaie tuin gecrerd met voldoende parkeergelegenheid, daarnaast beschikt het complex over een eigen aanlegsteiger.

Het dorp Harkstede ligt op ca. 10 autominuten van de stad Groningen en heeft tevens op loopafstand openbaar vervoermogelijkheden. In de wijk is het multifunctionele centrum de Borgstee met daarin diverse voorzieningen aanwezig.

Indeling:
Begane grond: afgesloten entree met videofooninstallatie, trappenhuis met lift. Tevens bevind zich op de begane grond de inpandige garage van 23m.

Eerste verdieping: entree, hal, slaapkamer 16m met fraaie kastenwand, slaapkamer 8m met eveneens een kastenwand, badkamer met toilet, vaste wastafel en ruime douchehoek, woonkamer met open keuken met vanuit de woonkamer prachtig uitzicht over het water (tezamen ca. 50m), bijkeuken met cv-opstelplaats, vanuit de woonkamer is er door middel van een schuifpui toegang tot het ruime balkon op het westen van ca. 16m.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden gelijkvloerse woning.
- Ruime keuken met de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, oven en koel-vriescombinatie.
- Door de hoekligging veel lichtinval, ook door het extra zijraam.
- Bij het appartement hoort een eigen inpandige garagebox.
- De toilet en badkamer kunnen eenvoudig weer gesplitst worden.
- Actieve, goed georganiseerde VvE, maandelijkse bijdrage 158,-.
- De woning is goed geoleerd en wordt verwarmd door een CV-ketel.

Lees meer...
Streetview