Capellastraat 14, 9801VC ZUIDHORN

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

282 m2

Omschrijving

Lichte en moderne halfvrijstaande woning met ruime eigen oprit en brede achtertuin. De woning heeft een royale maatvoering met een woonkamer en open keuken van 50m². Op de verdieping zijn 3 praktische slaapkamers aanwezig en de ruime zolder biedt de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. De woning grenst aan de achterzijde aan een mandelige groenstrook en een brede sloot, waardoor er extra veel ruimte is ontstaan richting de achterburen.

De Capellastraat is een leuke woonstraat in de jonge en kindvriendelijke woonwijk De Oostergast. In de wijk zijn diverse groengebieden en speeltuinen aanwezig. Het centrum van Zuidhorn met alle voorzieningen aanwezig ligt op enkele fietsminuten. Ook het station ligt op steenworp afstand en bied de mogelijkheid om in 10 minuten in het centrum van Groningen te staan.

Indeling
Begane grond: entree, toilet, woonkamer met open keuken van samen 50m² met een moderne keuken en voorzien van vloerverwarming, toegang tot de garage van ca. 18m².

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 12m², 12m² en 10m², moderne badkamer met inloopdouche, royaal bad, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: ruime en praktische zolderruimte van ca. 25m² met de technische installaties en voldoende ruimte voor een ruime slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden woonhuis gebouwd in 2011;
- De woning is uitgebouwd op de begane grond waardoor er een hele plezierige leefruimte is ontstaan;
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, 6-pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, magnetron en een amerikaanse koelkast;
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming;
- Op de zolder kan eenvoudig een extra slaapkamer worden gerealiseerd;
- Energielabel A. in 2018 zijn er 10 zonnepanelen geplaatst waardoor er lage energielasten zijn.
- Verwarming door een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2011)

Kortom een nette en moderne halfvrijstaande woning die zeker een bezichtiging waard is.

Lees meer...
Streetview