Buizerd 30, 9953TL BAFLO

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

285 m2

Omschrijving

Levensloopbestendig en zo goed als nieuw, dat zijn begrippen die dit goed afgewerkte woonhuis perfect typeren. Deze halfvrijstaande woning heeft een lichte en ruime woonkamer met open keuken en daarnaast nog een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De tuin gelegen op het zuiden is fraai aangelegd en voorzien van een ruime schuur met overkapping.

Het dorp Baflo is een karakteristiek dorp in de provincie Groningen op het mooie Hogeland. In het dorp zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. Baflo is goed bereikbaar en is gelegen op enkele autominuten van Winsum en 20 autominuten van Groningen, daarnaast heeft Baflo een treinstation (op loopafstand van de woning) waardoor u makkelijk in het centrum van de stad Groningen komt.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern toilet, lichte woonkamer met open keuken van samen 46m², ruime slaapkamer van 15m² met toegang tot de badkamer met 2e toilet, bidet, dubbele wastafel en inloopdouche.

Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers van respectievelijk 17m² en 11m², technische ruimte met installaties en voldoende bergruimte. Vanaf de grote slaapkamer is er toegang tot de bergzolder.

De tuin is fraai aangelegd en is gelegen op het zuiden. Om een beter beeld van de tuin te geven zijn er een aantal zomerfoto's toegevoegd. De tuin is voorzien van een goed drainagesysteem en heeft naast een fijn terras een ruime schuur (9m²) met plezierige overkapping. Aan de voorzijde is er naast de siertuin een eigen oprit aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2018.
- Deze woning is voorzien van een energielabel A.
- Het geheel is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.
- Verwarming door een eigen HR cv-ketel (CW5) en voorzien van 4 zonnepanelen.
- De luxe moderne keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, vaatwasser, extra brede inductiekookplaat, quooker, oven. In de keuken is tevens ruimte voor een wasmachine en droger en er is veel kastruimte aanwezig waaronder meerdere praktische apothekerskasten.
- De woning is zowel op de begane grond als op de verdieping voorzien van vloerverwarming met een hoogwaardige pvc vloer.

Lees meer...
Streetview