Bremstraat 69, 9741EB GRONINGEN

Woonopp.

73 m2

Omschrijving

Leuk appartement ook geschikt voor bewoning door 3 studenten. Het appartement ligt op de derde en hoogste verdieping van het complex gelegen in de gezellige buurt Selwerd. Het appartement heeft een logische indeling en een ruime opzet met een balkon aan zowel de voor- als de achterzijde. Het appartement heeft drie slaapkamers, een woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Deze voorzieningen zijn eenvoudig, doch netjes en functioneel.

Het appartement heeft een zeer gunstige ligging door de nabijheid van diverse voorzieningen. Het winkelcentrum aan de Eikenlaan ligt op 3 minuten loopafstand en binnen 10 minuten fietsen zijn enerzijds het Zerniketerrein en anderzijds het stadscentrum bereikbaar. Daarnaast ligt het Noorderstation op steenworp afstand waar vandaan meerdere keren per uur treinen en bussen vertrekken.

Indeling: binnenkomst in de ruime hal met toegang tot de lichte eenvoudige keuken, toilet, drie slaapkamers (resp. 9m, 10m en 12m), inbouwkast, woonkamer (22m). De keuken biedt toegang tot de badkamer met douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

Op de begane grond is een eigen, ruime fietsenberging aanwezig. In 2011 is de elektra vernieuwd. De woning wordt verwarmd middels een eigen C.V.-ketel uit 2010.

Bijzonderheden:
- Goede staat van onderhoud, de woning is netjes bewoond.
- In bezit van een beperkte onttrekkingsvergunning (vergunning voor 3 studenten).
- Met balkon aan voor- en achterzijde.
- Nabij het Zernike.
- Ruim opgezet appartement met praktische indeling.
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Actieve en gezonde VvE met maandelijkse bijdrage van 110,- per maand.
- Het appartement wordt leeg opgeleverd.

Lees meer...
Streetview