Brandenburgerstraat 3, 9724BA GRONINGEN

Woonopp.

103 m2

Perceelopp.

97 m2

Omschrijving

Hier wil je gewoon wonen! Grote garage voor de auto's, luxe woning en een riant dakterras op het westen waar je na een lange werkdag de fles ontkurkt.

Dit tophuis is gelegen in de Brandenburgerstraat nabij het Zuiderpark, het centraal station en het centrum van Groningen. De woning is echt uniek te noemen. Niet alleen vanwege de grote garage, maar ook in combinatie met het dakterras en de zeer luxe afwerking. De garage heeft ruimte voor 4 auto's, vele motoren, is te gebruiken als hobby- en werkruimte, of als kantoor.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal, deur naar de garage en een trap naar de woning.

Eerste verdieping: overloop van 9m², toilet, woonkamer met open keuken totaal 50m². De keuken (Linea Quattro) is de blikvanger van de kamer, met de dubbele schuifdeur is de kastenwand van functionele keukenkast om te bouwen tot opgeruimde showkast in een handomdraai. Het grote kookeiland is voorzien van een uniek RVS aanrechtblad (ABK) met de spoelbak en kookpitten geïntegreerd in het blad en heeft meer dan voldoende kastruimte en lades. Alle inbouwapparatuur (oven, bordenwarmer, koffiemachine, vaatwasser en koel- vriescombinatie) is van het topmerk Gaggenau.
De woonkamer is licht door de grote ramen en de hoge plafonds. Om toch zo nu en dan de zon buiten te houden zijn er aan zowel de voor- als achterzijde markiezen. Vanuit de woonkamer is het dakterras te bereiken middels de dubbele openslaande deuren. Het dakterras is gelegen op het westen en door de schutting rondom is er veel privacy. Door de gunstige ligging is er vrijwel het hele jaar zon op het terras, waardoor het ook in het vroege voorjaar of in de nazomer een heerlijke plek is.

Tweede verdieping:
Overloop, twee ruime slaapkamers van 14m² en 12m² met riante dakkapellen. Badkamer van 5m² met tweede toilet, wasmeubel en regendouche.

Garage:
Garage circa 60m² met elektrische overheaddeur, betonvloer en verlaagd systeemplafond met geïntegreerde verlichting. Er is veel ruimte voor het parkeren van auto's, motoren of voor werk of hobby. In de garage zijn riante bergingen waarvan één berging gebruikt wordt als bijkeuken met spoelbak, wasmachineaansluiting en opstelling van de CV installatie. Achter de grote garage zit nog een extra kamer circa 18m² met inbouwkast die momenteel gebruikt wordt voor opslag, maar die zich ook uitstekend leent voor ombouw tot een extra kamer of kantoor.

Bijzonderheden:
- echt een TOP huis
- grote garage voor vele doeleinden geschikt
- zeer luxe keuken voorzien van alles wat je nodig hebt en wilt hebben
- lichte woonkamer met wengé parketvloer en hoog plafond
- dakterras op het westen
- twee ruime slaapkamers
- buitenschilderwerk 2019
- CV ketel, eigendom, 2013
- kunststofkozijnen in de dakkapellen
- nabij centrum en centraal station
- dichtbij uitvalswegen
- karakteristiek pand in zeer goede staat van onderhoud

Lees meer...
Streetview