Bovenburen 221, 9675HE WINSCHOTEN

Woonopp.

181 m2

Perceelopp.

2.940 m2

Omschrijving

Vrijstaande bungalow met aangebouwde garage gelegen op een ruime kavel van 2.940m². Dit stijlvolle woonhuis uit 1967 is met oog voor detail vormgegeven waarbij de binnen- en buitenruimten goed op elkaar aansluiten door de seizoenen heen.

Door de aanwezigheid van vele voorzieningen vervult de stad Winschoten een centrumfunctie voor de regio Oldambt. Winschoten beschikt over meerdere supermarkten, diverse winkels, horeca, diverse onderwijsinstellingen, kinderopvang en goede openbaar vervoersvoorzieningen. Ook voor de natuurliefhebber heeft de omgeving veel te bieden. Het water van het Oldambtmeer, het bos bij landgoed De Ennemaborgh of de prachtig bloeiende koolzaadvelden.

Indeling
Entree, ruime hal, woonkamer 61 m² in L-vorm met zithoek, voorzien van massieve parket vloer, open gashaard (inzet) en openslaande deuren naar het overdekte buitenterras van 65 m² voorzien van een buitenhaard, de hal geeft toegang tot de woonkeuken 18m², slaapkamer 12m², slaapkamer 13m², slaapkamer 24m² met doorloop naar de badkamer 12m² voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet en bidet, achter hal met wasmachine aansluiting, separaat toilet en ruime aangebouwde verwarmde garage/berging van 49m². Aan de achterzijde van de woning is een zeer ruime tuin gelegen voorzien van een vijver, welke verzorgd is aangelegd en geheel omsloten door verschillende bomen en struiken.

Bijzonderheden
- De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak, elektrisch kooktoestel, inbouwoven en afzuigkap.
- De bungalow is gedateerd, maar heeft een prettige indeling.
- Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel.
- De woning wordt verwarmd door middel van een eigen HR combi ketel (Nefit, 2018).
- Ruime oprit voor meerdere auto's aanwezig.
- Verzorgde tuin rondom met een prettig overdekt buitenterras en zeer diepe achtertuin.
- Er zijn nog verschillende authentieke elementen aanwezig zoals het travertin en de binnen- en buiten open haard.
- Vrijstaande woning met veel lichtinval, geheel gelijkvloers, stijlvol en ruim opgezet.

Lees meer...
Streetview