Bottemaheerd 29, 9737NA GRONINGEN

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

190 m2

Omschrijving

Recent gemoderniseerde hoekwoning met een stenen carport/overkapping en een zonnige tuin met privacy.

De woning is recent voorzien van een nieuwe keuken met inbouwapparatuur, modern toilet, nieuwe badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2de toilet, nieuwe houten plankenvloer op de begane grond, nieuwe tuinaanleg, schilderwerk buitenzijde 2011.

Dit comfortabele woonhuis ligt op een prachtige plek aan de rand van Beijum-Zuid. De woning is centraal gelegen ten opzichte van de ring Groningen, sport- en recreatiecentrum Kardinge en ligt op slechts vijftien minuten fietsafstand van het stadscentrum. Beijum beschikt over een uitgebreid aanbod van voorzieningen als basisscholen en een winkelcentrum op loopafstand van de woning. De woning kijkt uit op een groen wandelgebied en heeft veel parkeergelegenheid voor de deur.

Begane grond: ruime entree/hal, modern toilet met hangcloset (2006), trapopgang, Z-vormige woonkamer ca. 29 m met deur naar de tuin, moderne halfopen keuken (2006) ca. 7 m en voorzien van een kookplaat met wokbrander, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, vriezer, koelkast en veel kastruimte, ruime bijkeuken met extra keukenblok, wasmachineaansluiting en toegang tot de tuin. Aan de achtergevel een afgesloten carport.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers ca. 8 m, 10 m en 13 m waarvan n met ruime inloopkast. Moderne badkamer (2006) voorzien van een wastafel, separate douche, ligbad, 2de toilet, douchecabine en wastafel.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken royale zolderruimte met dakkapel ca. 25 m, zeer geschikt voor het realiseren van 1 en/of 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar woning 1981.
- De gehele begane grond is voorzien van een gerookt eiken, geoliede vloer (2006).
- De gehele verdieping is voorzien van nieuwe vloerbedekking.
- Wandafwerking door middel van stucwerk.
- Op eenvoudige wijze kan de woning uitgebreid worden met een eetkamer van ca. 20 m.
- Verwarming en warm water middels een eigen HR CV combiketel (2001), merk Remeha.
- Mooi aangelegde voor-, zij- en achtertuin met diverse zonneterrassen.
- Geheel voorzien van isolerende beglazing.
- Goed onderhouden en licht woonhuis met veel leefruimte.
- Met zorg bewoond en gelegen op een rustige groene locatie vooraan in de wijk.

Lees meer...
Streetview