Boterdiep Wz 9, 9785AJ ZUIDWOLDE

Vraagprijs

€ 299.000 kosten koper

Woonopp.

146 m2

Perceelopp.

410 m2

Omschrijving

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING ZIJN ALLE BESCHIKBARE BEZICHTIGINGSPLEKKEN INGEVULD EN KUNNEN WIJ DERHALVE HELAAS GEEN NIEUWE AFSPRAKEN MEER INPLANNEN. U kunt eventueel uw belangstellig kenbaar maken via e-mail of de bezichtigingsknop op Funda, voorzien van uw naam, telefoonnummer en mailadres.

Op een prachtige locatie gelegen aan het Boterdiep ligt deze vrijstaande woning met ruime vrijstaande garage en vrij uitzicht over het Boterdiep en de landerijen. Het woonhuis heeft een bijzondere indeling met veel leefruimte op de begane grond met onder andere 2 woonkamers, een keuken, 2 slaapkamers én een badkamer. De tuin is gelegen op het westen en heeft veel privacy.

Zuidwolde is een karakteristiek en pittoresk dorp op korte afstand van de stad Groningen. Het dorp combineert de charme van het wonen in een mooi en rustig dorp met de voorzieningen van de grote stad. De ligging aan het Boterdiep met haar vis- en vaarwater maakt deze locatie een mooi begin van een wandel-, fiets- of boottocht. De binnenstad van Groningen ligt op circa 15 fietsminuten en vanuit het dorp is er ook een goede aansluiting met het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond: woningentree, woonkamer 23m² (voorheen hal en zijkamer, laats in gebruik geweest als biljartkamer), 2e woonkamer eveneens 23m² met prachtig uitzicht over het Boterdiep en de landerijen, keuken 12m² met eenvoudige keukenopstelling en ruime inloopkast, achterhal, badkamer met douche en wastafel, bijkeuken met witgoedaansluitingen, apart toilet, slaapkamer 15m² gelegen aan de tuinzijde, tweede achterhal/doorloop, hal met trapopgang naar verdieping, slaapkamer annex studeerkamer 7m².

Verdieping: zolderruimte waar een kamer gerealiseerd kan worden, doorloop naar het voorhuis, zolderruimte boven het voorhuis waar eveneens een kamer gerealiseerd kan worden. Op een aantal plekken boven is er een beperkte stahoogte.

Het woonhuis is gelegen op een perceel van 410m² met naast de woning een ruime oprit. In de tuin is een ruime stenen garage met aangebouwde houten schuur aanwezig van samen 49m² en voor de houten schuur is een veranda aanwezig. De achtertuin is gelegen op het westen en kent veel privacy.

Bijzonderheden:
- De woning ligt op een fantastische locatie met uitzicht over het Boterdiep en de landerijen.
- De gehele woning is voorzien van HR++ glas.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2012)
- De keuken is voorzien van een ingebouwde vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.
- De elektrische installatie is vernieuwd en voorzien van 6 automatische schakelaars.
- Gewenste overdrachtsdatum is eind oktober 2021.

Bent u op zoek naar een woning met veel leefruimte beneden op een schitterende locatie dan laten wij u dit woonhuis graag zien.

Lees meer...
Streetview