Boterdiep Wz 37, 9785AK ZUIDWOLDE

Woonopp.

121 m2

Perceelopp.

1.335 m2

Omschrijving

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING ZIJN ALLE BESCHIKBARE BEZICHTIGINGSPLEKKEN INGEVULD EN KUNNEN WIJ DERHALVE HELAAS GEEN NIEUWE AFSPRAKEN MEER INPLANNEN. U kunt eventueel uw belangstellig kenbaar maken via e-mail of de bezichtigingsknop op Funda, voorzien van uw naam, telefoonnummer en mailadres.


Op een prachtige locatie aan het Boterdiep ligt deze karakteristieke vrijstaande woonboerderij met ruime inpandige schuur. Het woonhuis is de afgelopen jaren grotendeels gemoderniseerd en combineert daardoor de prachtige klassieke uitstraling met het comfort van nu. Naast een fraaie woonkamer en woonkeuken zijn er 4 slaapkamers aanwezig. Vanuit het woonhuis is er prachtig zicht over het Boterdiep en de landerijen en het is gelegen op een royaal perceel van 1335m².

Zuidwolde is een karakteristiek en pittoresk dorp op korte afstand van de stad Groningen. Het dorp combineert de charme van het wonen in een mooi en rustig dorp met de voorzieningen van de grote stad. De ligging aan het Boterdiep met haar vis- en vaarwater maakt deze locatie een mooi begin van een wandel-, fiets- of boottocht. De binnenstad van Groningen ligt op circa 15 fietsminuten en vanuit het dorp is er ook een goede aansluiting met het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond: entree, hal, slaapkamer annex werkkamer van 9m² met inbouwkasten, kelder, woonkeuken van 21m² met luxe keukenopstelling met kookeiland en openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de keuken is de woonkamer toegankelijk. De woonkamer met hoog plafond is 20m² en heeft prachtig uitzicht over het Boterdiep en de weilanden. In de woonkamer is een sfeervolle houtkachel aanwezig en prachtige inbouwkasten met suitedeuren richting de keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de achterhal/bijkeuken met kastenwand en witgoedaansluitingen, modern toilet, moderne en luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. In de woonkamer ligt een mooie houten vloer en in de woonkeuken, bijkeuken en het toilet is een gevlinderde betonvloer aanwezig.

Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de ruime inpandige schuur. Het schuurdak is in 2015 geheel vernieuwd met isolerende dakplaten en deze grote ruimte is thans in gebruik als garage met grote deuren aan de voor- en achterzijde van de schuur en een werkplaatsruimte. De totale oppervlakte van deze inpandige schuur is ca. 85m². De schuur biedt ook de mogelijkheid om een extra werk- of slaapkamer beneden te realiseren.

Eerste verdieping: overloop, master bedroom ca. 12m² met inbouwkasten, slaapkamer, slaapkamer thans in gebruik als werkkamer. Vanuit de overloop is de zolderverdieping in de schuur bereikbaar. Deze ruimte is ook geschikt te maken als extra slaapkamer danwel badkamer.

Aan de voorzijde van de woning is er ruimte voor 3 eigen auto's op de beide opritten en door het extra brede perceel is er naast de keuken een prachtige ruimte voor een mooi terras ontstaan. Achter de woning is een ruime schuur/overkapping aanwezig. De achtertuin kent veel privacy en biedt de gelegenheid voor onder andere het houden van wat kleinvee. In de tuin zijn nog enkele fruitbomen aanwezig, te weten een perzik-, peer-, appel-, pruim- en walnootboom.

Bijzonderheden:
- De gehele benedenverdieping is de afgelopen jaren gerenoveerd en gemoderniseerd.
- Beneden voorzien van HR++ glas (en voorzetglas voor het glas in lood).
- In de woonkamer, keuken, bijkeuken en badkamer zijn de vloeren geheel vernieuwd en voorzien van vloerverwarming.
- De elektra van de woning is grotendeels vernieuwd en de woning is nu voorzien van 13 groepen met automatische schakelaars.
- De luxe keuken (2017) is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven met stoomfunctie, vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat en afzuigkap.

Kortom bent u op zoek naar een woonboerderij op een ruim perceel midden in het dorp met weids uitzicht? Dan is deze goed verbouwde woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview