Boterbloem 13, 9781VX BEDUM

Vraagprijs

€ 265.000 kosten koper

Woonopp.

139 m2

Perceelopp.

283 m2

Omschrijving

Fraai gelegen en uitgebouwde 2-onder-1-kap-woning met ruime tuin in de kindvriendelijke buurt Oosterheerd in Bedum. Deze woning is gebouwd in 1990 en wordt nu verkocht door de eerste bewoners. De woning is uitgebouwd en beschikt daarmee over een ruime plattegrond op de begane grond, waarbij er zowel een slaapkamer als een hobbykamer op de begane grond zijn gesitueerd.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging in Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tevens tal van voorzieningen op het gebied van scholen, sport, recreatie en cultuur en staat het dorp bekend om haar diverse- en actieve verenigingsleven. De stad Groningen ligt op circa 15 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal met toilet, U-vormige woonkamer met open keuken tezamen ca 44,4 m², bijkeuken ca 6.5 m² met witgoedaansluiting en toegang tot de ruime tuin op het westen met een mooie mix van beplanting en zitgelegenheid met achterin de tuin een vrijstaande houten berging, welke bereikbaar is middels achterom. Vanuit de bijkeuken is tevens een multifunctionele kamer ca 10,5 m² bereikbaar, welke vervolgens weer toegang biedt tot de slaapkamer 11,1 m² op de begane grond. De aangebouwde stenen berging ca 9,9 m² is zowel binnendoor als buitenom bereikbaar.

Eerste verdieping: bereikbaar middels een vaste trap, overloop, slaapkamer ca 8,4 m², slaapkamer ca 11,8 m², slaapkamer ca 11,2 m², badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap, overloop en vijfde slaapkamer ca 6,1 m².

Bijzonderheden:
- De keukenopstelling in L-vorm is voorzien van 4-pits gaskookplaat, koelkast, oven en afzuigkap.
- Keurig verzorgde achtertuin met fraaie beplanting, gelegen op het westen en nette voortuin.
- Rustige ligging in woonwijk Oosterheerd.
- Deze woning is voorzien van dubbele beglazing en zonnepanelen, welke bijdragen aan een lagere energierekening.
- Dakkapel op de eerste verdieping aan de voor- en achterzijde.
- Een tweetal bergingen: aangebouwde stenen berging aan de voorzijde en een vrijstaande houten berging in de tuin.
- Ruime oprit voor de woning met ruimte voor een tweetal auto's.
- Energielabel B.

Lees meer...
Streetview