Boogschutter 32, 9602ME HOOGEZAND

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

213 m2

Omschrijving

Geheel gemoderniseerde HOEKWONING met 4 slaapkamers, ruime vrijstaande stenen berging en gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving.

De woning is recent op een goede manier gerenoveerd en gemoderniseerd met een nieuwe keuken met inbouwapparatuur, nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuwe CV installatie, nieuwe meterkast, grotendeels nieuwe kozijnen met isolerende beglazing en deels nieuw voegwerk.

Door de hoekligging met aan de zijkant een brede strook groenvoorziening heeft men veel privacy, wat het wooncomfort verhoogd. Om de hoek is een nieuwe supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en winkelcentrum De Hooge Meeren is op korte afstand gelegen. Verder beschikt Hoogezand over een ruim aanbod aan scholen, winkels, sportvoorzieningen en een goede verbinding middels bus en trein.

Indeling: entree, ruime hal, modern toilet met hangend closet en fonteintje, uitgebreide meterkast, trapopgang, provisiekast, lichte zonnige woonkamer met houten plankenvloer en zijlichtinval ca. 9.00x3.70, gesloten keuken ca. 4.70x2.25 met een modern keukenblok v.z.v. gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, vriezer en een ontbijthoek, deur naar de tuin welke onderhoudsarm is aangelegd met achter in de tuin een vrijstaande stenen berging ca. 5.50x2.10 met achterom.

Verdieping: overloop met een bergkast en een CV ketelruimte, 4 slaapkamers respectievelijk ca. 3.70x3.36 met inloopgarderobe van ca. 1.70x1.65, ca. 2.20x2.22, ca. 2.24x2.67 en ca. 3.70x3.70 met vaste wastafel, moderne badkamer voorzien van een vaste wastafel, ruime douche en 2de toilet.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar woning ca. 1975.
- Prettige hoekligging met een voor- en achtertuin gelegen op een perceel van 213 m.
- Verwarming en warm water door middel van een HR CV combi-ketel, merk; Nefit en bouwjaar 2005.
- Geheel voorzien van isolerende beglazing met deels kunststof kozijnen.
- Grote renovatie en modernisatie in 2005, op zorgvuldige wijze uitgevoerd.
- Alle inbouwapparatuur in de keuken is van het merk Siemens.
- Deze goed geconserveerde hoekwoning is zo te betrekken en ideaal voor een starter en/of jong gezin.

Aanvaarding in overleg.

Lees meer...
Streetview