Bloemsingel 89, 9714DS GRONINGEN

Woonopp.

68 m2

Omschrijving

Aan de rand van de Groningse binnenstad ligt dit moderne en luxe afgewerkte appartement grenzend aan de lichte binnentuin van dit stadse complex. Het appartement heeft een zeer royale woonkamer (ca. 40m) en is opgeleverd in 2011 met alle gemakken van een nieuw huis.

Het appartementencomplex Bloemhof ligt aan de noordkant van het centrum bij het Ebbingekwartier op ruim 500 meter van de Grote Markt. Het gebouw heeft in 2011 de architectuurprijs 'BNA Gebouw van het jaar' van Noord Nederland gewonnen! In de directe omgeving liggen voorzieningen als winkelcentrum 'De Beren', het UMCG en het Noorderplantsoen.

Indeling:
Begane grond: zeer royale entreepartij met intercom, eveneens is beneden de eigen fietsenberging gesitueerd.
Eerste verdieping: verdiepingsentree, lichte en ruime binnentuin met diverse zitjes, woningentree, hal, toilet, woonkamer met luxe open keuken met frans balkon en openslaande deur naar de binnentuin, slaapkamer met aangrenzend moderne badkamer, de badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel met luxe onderkast en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- De volgende inbouwapparatuur is aanwezig; combi-magnetron, vaatwasser, grote koelkast, grote vriezer, gaskookplaat en afzuigkap. Overall is de keuken compleet en luxe met een royaal aanrechtblad en veel kastruimte.
- In het hele appartement ligt een nette eikenhoutenvloer.
- De woonkamer heeft een frans balkon met een zuidwest ligging waardoor er in de middag en avond kan worden genoten van de zon.
- Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van 60,- per maand.
- Zeer goed geoleerd appartement waardoor er lage energielasten zijn.
- Bij het appartement kan optioneel een parkeerplaats worden gehuurd voor 45,- per maand.
- Het appartement is netjes bewoond en helemaal af.
- Aanvaarding kan snel.

Lees meer...
Streetview