Bloemsingel 163, 9714DS GRONINGEN

Woonopp.

68 m2

Omschrijving

In dit moderne complex gelegen op een prachtige locatie ligt dit praktische appartement. De rustige woonlocatie ligt op circa 5 minuten van het stadscentrum en op een steenworp afstand liggen het Noorderplantsoen, het stadsstrand en winkelcentrum de Beren. Het appartement is licht en kent een praktische indeling met een zeer royale woonkamer.

Het appartementencomplex Bloemhof ligt aan de noordkant van het centrum bij het Ebbingekwartier. Het gebouw heeft in 2011 de architectuurprijs 'BNA Gebouw van het jaar' van Noord Nederland gewonnen! Bij de bouw van het complex zijn hoogwaardige materialen gebruikt.
Het complex heeft op de eerste verdieping een gezamenlijke binnentuin waar de bewoners gebruik van kunnen maken. Er woont een leuke groep mensen die er samen voor zorgen dat u zich snel thuis voelt!

Indeling
Begane grond: ruime en lichte complexentree met lift en trappenhuis, alsmede de toegang tot de eigen fietsenberging.

Derde verdieping: woningentree, hal, toilet, voorraadkast met cv-installatie, ruime woonkamer met frans balkon en open keuken voorzien van inbouwapparatuur (samen 42m²), open slaapkamer 12m² afgescheiden middels een grote kastenwand, badkamer met ligbad, wastafel en ruimte voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Zeer goed geïsoleerd waardoor er lage energielasten zijn.
- Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage € 66,-.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel.
- Door de ligging op de derde verdieping is er een prachtig uitzicht over de achtergelegen woonwijk.
- De keuken heeft de volgende inbouwapparatuur; gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een combi-magnetron.

Lees meer...
Streetview